Τα αποτελέσματα της Σούπερ Λίγκα

Οι ερυθρόλευκοι πήραν τη νίκη με τον Φιγκέιρας να σκοράρει

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ με το γκολ του Κάνιας στο 37’ προηγήθηκε της Λάρισας 1-0 και πήρε τελικά τη νίκη με 2-0 με γκολ του Κίτσου στο ’87.

Στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός κόντρα στον Άστερα Τρίπολης πήρε το προβάδισμα στο τέταρτο λεπτό, με τον Ρέι αλλά οι Αρκάδες ισοφάρισαν στο ’69 με τον Μάσα και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 1-1.

Στην Κέρκυρα ο Ηρακλής έκανε τη νίκη- έκπληξη, της αγωνιστικής στην απέλπιδα προσπάθεια που κάνει, αφότου του  επιστραφούν οι έξι βαθμοί που του έχουν αφαιρεθεί.

Ο Λεοζίνιο έκανε το 0, 1, ο Χρήστος Δώνης το μηδέν δύο και ο Κούρος στο ’76 πέτυχε το 0-3 που ήταν και το τελικό σκορ.

Στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος προηγήθηκε με το ωραίο γκολ του Μασούρα στο Α’ ημίχρονο και διπλασίασε τα γκολ του με το έξυπνο σουτ του Μπεν στο δεύτερο μέρος.

Ο Ατρόμητος μείωσε στο 66 με τον Ντιγκινί  αλλά το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα και κρατάει τους Νεοσμυρνιώτες στην δεύτερη θέση του αγώνα της βαθμολογίας.

Το βράδυ του Σαββάτου στο Καραϊσκάκη ο Πλατανιάς κέρδισε καθαρό πέναλντι στο ’45 και προηγήθηκε 1-0 επί του Ολυμπιακού με την εύστοχη εκτέλεση του Μανούσου.

Οι ερυθρόλευκοι με τον Τάκη Λεμονή και πάλι στον πάγκο τους, ανέτρεψαν την κατάσταση και ισοφάρισαν με τον Μαρίν στο 54 και πήραν τη νίκη στο 64 με τον Φιγκέιρας να σκοράρει.

Μετά το παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι με ειρωνική ανακοίνωση κατήγγειλαν προπηλακισμούς των παικτών τους στα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου.

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στο Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top