Τα αγόρια της Μπάρτσα δεν σκοράρουν μόνο στα δίχτυα αλλά και στις καρδιές ωραίων γυναικών που ήταν εκεί και τους καμάρωσαν

To ματς είχε και άρωμα γυναίκας

Από το χθεσινό ματς της Τετάρτης στο οποίο η Μπαρτσελόνα έγραψε ιστορία συντρίβοντας 6-1 την Παρί Σεν Ζερμέν  και γυρίζοντας» το 4 – 0 του Παρισιού ανατρέποντας όλα τα δεδομένα, δεν θα μπορούσε να μην δώσει το «παρών»  η Σακίρα.

Η σέξι τραγουδίστρια βρέθηκε στο Καμπ Νου, προκειμένου να παρακολουθήσει τον καλό της, Ζεράρντ Πικέ ο οποίος  την έβγαλε ασπροπρόσωπη.

Τρελαμένη όταν  ο Σέρτζι Ρομπέρτο ολοκλήρωσε στο 95ο λεπτό την ανατροπή του αιώνα, η Σακίρα σηκώθηκε στην εξέδρα και άρχισε να φωνάζει ενθουσιασμένη «Histórico!».

Εκεί ήταν και το σέξι κορίτσι του Σέρχι Ρομπέρτο ο οποίος έβαλε το 6ο γκολ και έκανε τους οπαδούς της Μπάρτσα να ξετρελαθούν από τη χαρά τους.

Η Κόραλ Σιμάνοβιτς, τρέλανε τους οπαδούς της Μπάρτσα με την  ιδιαίτερα σέξι εμφάνισή της, όμως εκείνη δεν είχε μάτια παρά μόνο για τον ποδοσφαιριστή σύντροφό της με τον οποίο είναι μαζί από τις 27 Ιανουαρίου του 2014.

Η Ισραηλινή καλλονή δημοσίευσε μία φωτογραφία στα social media η οποία έδειχνε τον Ρομπέρτο να σκοράρει όχι μόνο στην καρδιά της αλλά και στα δίχτυα των αντιπάλων.

Εκεί στο  πλευρό του Μέσι ήταν και η σύζυγός του Αντονέλα Ροκούτσο, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

Το «παρών» έδωσε και το κορίτσι του Νεϊμάρ, η  Μπρούνα Μαρκεζίνε η οποία συνοδεύει το αγόρι της σε κάθε αγώνα και εντυπωσιάζει με τα σέξι προσόντα της.

Δείτε το βίντεο με την Σακίρα που προβλήθηκε στην εκπομπή Live U

Έξαλλοι πανηγυρισμοί για την Μπαρτσελόνα- Συνέτριψε 6-1 την Παρί Σεν Ζερμέν κάνοντας τη μεγάλη ανατροπή

ΣΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ οι Ισπανοί δημοσιογράφοι μετά το θρίαμβο της Μπαρτσελόνα- Χοροπήδαγαν σαν μικρά παιδιά! ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top