Έξαλλοι πανηγυρισμοί για την Μπαρτσελόνα- Συνέτριψε 6-1 την Παρί Σεν Ζερμέν κάνοντας τη μεγάλη ανατροπή

Οι οπαδοί της Μπάρτσα από τη χαρά τους δεν άφηναν τον Μέσι να φύγει/Πρώτη ανάρτηση: 09-03-2017 14:01

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Champions League, γίνεται τέτοια ανατροπή.

Η Μπαρτσελόνα συνέτριψε την Παρί Σεν Ζερμέν 6-1 μέσα στο Καμπ Νου, «γυρίζοντας» το 4 – 0 του Παρισιού και ανατρέποντας όλα τα δεδομένα.

O θρίαμβος της Μπαρτσελόνα δεν ειναι ποδοσφαιρικός, δεν είναι καν αθλητικός αλλά κυρίως ανθρώπινος και υπερβατικός αφού δείχνει πως ακόμα κι όταν όλα έχουν χαθεί εμείς πρέπει να συνεχίζουμε να πολεμάμε.

Οι Μπλαουγκράνα βρέθηκαν να προηγούνται με 3-0 στο 49’ και πίστεψαν στο θαύμα, ωστόσο η Παρί φάνηκε να βάζει ταφόπλακα στις ελπίδες των Καταλανών κάνοντας με τον Καβάνι στο 62' το 3-1.

Μέχρι το 88' η υπόθεση πρόκριση έμοιαζε χαμένη για τους Καταλανούς (μάλιστα οι Γάλλοι έχασεν και δύο φοβερές ευκαιρίες για να πετύχουν κι άλλο τέρμα με τους Καβάνι και Ντι Μαρία), ωστόσο μέσα σε δύο λεπτά η Μπαρτσελόνα μπήκε για τα καλά στη διεκδίκηση του θαύματος: ο Νεϊμάρ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και με πέναλτι στο 88' και το 90', έκανε το 5-1 στο 90’, σηκώνοντας όλο το Καμπ Νου στο πόδι!

Το θαύμα τελικά δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα όταν από σέντρα του Νεϊμάρ ο Σέρχι Ρομπέρτο έκανε το 6-1 και έβαλε τη σφραγίδα του σε ένα έπος δίχως προηγούμενο! Οι 90.000 οπαδοί των Μπλαουγκράνα, πανηγύριζαν στο κατάμεστο γήπεδο ενώ ο Μέσι ανέβηκε στην εξέδρα για να γιορτάσει.

Ο αγώνας είχε τελειώσει όμως από το γήπεδο δεν είχε φύγει κανείς, όλα θύμιζαν ξέφρενο πάρτι.

Ο σκόρερ αγκάλιαζε συγκινημένος τους συμπαίκτες του, τους προπονητές, αλλά και τους οπαδούς.

Κι έξω όμως από το γήπεδο, η γιορτή συνεχίστηκε.

Οπαδοί της Μπάρτσα όταν είδαν τον Μέσι να βγαίνει από το γήπεδο, από τη χαρά τους δεν τον άφηναν να φύγει, έπεσαν μπροστά του και φώναζαν συνεχώς το όνομά του. Στο αυτοκίνητο βρισκόταν και η συζυγός του Αντονέλα που δεν μπορούσε να πιστέψει τις εκδηλώσεις λατρείας και τραβούσε βίντεο με το κινητό της!

 

Λίγη ώρα μετά το θρίαμβο της Μπαρτσελόνα, οι παίκτες των Μπλαουγκράνα πανηγύρισαν τη μεγάλη τους νίκη στα αποδυτήρια, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία στο Instagram τους.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά φωτογραφήθηκαν και με τον Ματιέ.

Πανηγυρισμούς δεν είχαμε μόνο στα αποδυτήρια αλλά και στο στούντιο του BTSports.
 
Εκεί τέσσερις  άνθρωποι που έχουν γράψει ιστορία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο αντέδρασαν έντονα όταν ο Σέρχι Ρομπέρτο έβαλε το μεγάλο γκολ που έκανε τη μεγάλη ανατροπή.

Γκάρι Λίνεκερ, Ρίο Φέρντιναντ, Στίβεν Τζέραρντ και Μάικλ Όουεν, πετάχτηκαν από τη θέση τους και άρχισαν να φωνάζουν γεμάτοι χαρά.

Ο ένας μάλιστα από αυτούς ο  Μάικλ Όουεν, αν και φορούσε  τη φανέλα της  Ρεάλ Μαδρίτης την εποχή των "galacticos", σηκώθηκε κάνοντας το  μίνι γύρο του θριάμβου.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top