Εύκολη νίκη για την Μπάγερν Μονάχου- Εκτός Έδρας Γκέλα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Ρόχο στο ’23 άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Μουρίνιο

Με κεκτημένη ταχύτητα από το εντυπωσιακό 8-0 επί του Αμβούργου, οι Βαυαροί πέρασαν… χαλαρά από την Κολωνία νικώντας 3-0 και εκμεταλλευόμενοι τη χθεσινή (3/3) ισοπαλία της Λειψίας με την Άουγκσμπουργκ, ξέφυγαν επτά βαθμούς.Ο Χάβι Μαρτίνεθ άνοιξε το σκορ στο 25' με κοντινό πλασέ, ενώ στο 48', ο Τόμας Μίλερ πάσσαρε στον Μπερνάτ που ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0.

Το… κερασάκι στην τούρτα, τέλος, έβαλε ο Ριμπερί, με τη συμπλήρωση των 90', με τους γηπεδούχους να χάνουν για πρώτη φορά στην έδρα τους από τον Απρίλιο του 2016!

Γκέλα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που παραχώρησε ισοπαλια 1-1 στη Μπόρνμουθ.

Ο Ρόχο στο 23 άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Μουρίνιο, αλλά στο 40 μια λανθασμένη υπόδειξη για πέναλτι του διαιτητή έδωσε την ευκαιρία στην Μπόρνμουθ με τον κινγ να ισοφαρίζει. στο 71'.

Ο Πογκμπά γύρισε την μπάλα προς τη μικρή περιοχή, αλλά ο Άνταμ Σμιθ ανέκοψε την πορεία της μπάλας με το χέρι, με τον ρέφερι να δείχνει το πέναλτι. Την ευθύνη ανέλαβε ο Ιμπραΐμοβιτς, αλλά ο Μπόρουτς που ήταν σε εξαιρετική κατάσταση απέκρουσε το πλασέ του Σουηδού, κρατώντας το 1-1.

Μεγάλη νίκη της Νάπολι στη Ρώμη με 2-1 επί της Ρομα. Στο 26 ο Μέρτνες έκανε4 το 0-1, ενώ ο ίδιος παικτης στο 50 ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0 για τους Ναπολιτ΄'ανους. Η Ρομα μείωσε  το σκορ με τον Στρούτμνα στο 89.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top