Τεράστια ΓΚΑΦΑ από την FIFA-Ανακοίνωσε πρόωρα τη «Χρυσή Μπάλα»

Απέσυρε τη δημοσίευση όταν κατάλαβε το λάθος

Τεράστια ΓΚΑΦΑ από την FIFA-Ανακοίνωσε πρόωρα τη «Χρυσή Μπάλα»
Μια τεράστια γκάφα έκανε η FIFA. H Παγκόσμια Ομοσπονδία δημοσίευσε και στην συνέχεια απέσυρε τους νικητές της «χρυσής μπάλας» για το 2015: Ο Λιονέλ Μέσι για τους Ανδρες και Σίλια Σάσιτς για τις Γυναίκες. Η σχετική ανάρτηση έγινε αντιληπτή από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έκανε τον γύρ�� του διαδικτύου.
7AC24BEC366DDC1987DB7F91BA41A4C7.jpg


Όπως είναι γνωστό Λιονέλ Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο και Νειμάρ είναι οι τρεις τελικοί υποψήφιοι για την κορυφή του κόσμου και την «χρυσή μπάλα». Οι τρεις τους τέθηκαν στην κρίση των αρχηγών και των ομοσπονδιακών προπονητών από τις 207 χώρες-μέλη της παγκόσμιας συνομοσπονδίας, αλλά και σε επιλεγμένους αθλητικούς συντάκτες απ' όλον τον κόσμο. Στις 11 Ιανουαρίου στη Ζυρίχη έχει προγραμματιστεί να ανακοινωθεί ο νικητής

Ο Λιονέλ Μέσι έχει κερδίσει το τρόπαιο ήδη 4 φορές, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι στις τρεις, ενώ για τον Νειμάρ θα ήταν η πρώτη. Το βραβείο για τον κορυφαίο προπονητή θα διεκδικήσουν ο Πέπ Γκουαρντιόλα που κατέκτησε την Bundesliga με την Μπάγερν, ο Λουίς Ενρίκε που πανηγύρισε με την Μπαρστελόνα το τρεμπλ και ο ομοσπονδιακός προπονητής της Χιλής, Χόρχε Σαμπάολ, νικητής στο πρόσφατο Copa America.

Στις γυναίκες το βραβείο για την καλύτερη υποψήφιες ήταν Κάρλι Λόϊντ (ΗΠΑ, Χιούστον Ντας), Αγια Μιγιάμα (Ιαπωνία/Οκαγιάμα Γιουνόγκο Μπέλε) και Σίλια Σάσιτς (Γερμανία, Φρανκφούρτη).

Να σημειωθεί ότι
ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 11 Ιανουαρίου του 2016 στη Ζυρίχη Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top