Αλαφούζος: «Αποκλεισμός σημαίνει καταστροφή»

Σε συνέντευξη στο ραδιόφωνο του BBC

O πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιόφωνο του BBC και στην εκπομπή «World Football», ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην καταστροφική επίδραση πουμπορεί να έχει ενδεχόμενο Grexit του ελληνικού ποδοσφαίρου, λόγω του νέου αθλητικού νομοσχεδίου.

Παράλληλα τόνισε ότι αυτό θα βοηθήσει ακόμη και τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης για να ξεφύγουν από τις συνέπειες του νόμου.

«Δεν υπάρχει άλλος δρόμος πλην από αυτόν του συμβιβασμού. Η UEFA και η FIFA πρέπει να συζητήσουν το θέμα. Μέλη της ΕΠΟ κατηγορούνται για εγκληματικές δραστηριότητες και προφανώς υπάρχει πρόβλημα.

Αυτή η κατάσταση που επικρατεί είναι ντροπιαστική για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θεωρούμε ότι πρόκειται για σοβαρή κατάσταση. Αντί να βρουν λύση άμεσα, υπάρχουν αρκετοί που προσποιούνται πως όλα βαδί��ουν καλά, ενώ στην πραγματικότητα συμβαίνει το αντίθετο», είπε ο κ. Αλαφούζος.

Σε ότι αφορά το σενάριο αποκλεισμού των ελληνικών ομάδων δήλωσε: «Θεωρώ πως τυχόν απομόνωση του ελληνικού ποδοσφαίρου από το Champions League και το Europa League, αλλά και ο αποκλεισμός των Εθνικών ομάδων, θα έχει καταστροφικές συνέπειες. Νομίζω ότι τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και όσοι θέλουν να πετύχουν τον στόχο τους χωρίς να ακολουθούν τους νόμους θα είναι οι νικητές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top