ΦΩΤΟ: Οι ευχές του Ρομπέρτο στον Μανιάτη!

Μαρκαριάν: Θέλω να πω στον Γιάννη και στον Πέτρο περαστικά και να γυρίσουν στα γήπεδα δυνατοί

ΦΩΤΟ: Οι ευχές του Ρομπέρτο στον Μανιάτη!

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, o Ρομπέρτο θέλησε να στείλει τις ευχές του στον Γιάννη Μανιάτη που τραυματίστηκε στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Όπως ήδη σας έχουμε αναφέρει στο star.gr, o αρχηγός του Ολυμπιακού υπέστη ρήξη χιαστών και για τους επόμενους μήνες θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης.

robbbεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.jpg

Έτσι, ο τερματοφύλακας των «ερυθρολεύκων» ανήρτησε μια φωτογραφία που συνοδευόταν από την εξής λεζάντα: «Γίνε σύντομα καλά φίλε μου! Είμαστε μαζί σου!»

Σε ό��ι αφορά τον Σέρχιο Μαρκαριάν ευχήθηκε στον Γιάννη Μανιάτη αλλά και στον Πέτρο Μάνταλο να είναι περαστικά τα προβλήματά τους και να επιστρέψουν το συντομότερο δυνατόν στις ποδοσφαιρικές επάλξεις.

«Θέλω να ευχηθώ στον Γιάννη και στον Πέτρο περαστικά και να γυρίσουν στα γήπεδα δυνατοί. Το γεγονός ότι δεν θα είναι μαζί μας δεν αποτελεί δικαιολογία για εμάς στην Εθνική, διότι θα ψάξουμε και θα βρούμε τις λύσεις που πρέπει. Πάντως, αυτό που τώρα έχει σημασία είναι η καλύτερη ανάρρωση των παικτών και η συντομότερη επιστροφή τους. Εύχομαι να πάνε όλα καλά» ήταν η δήλωση του προπονητή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top