Το ΑΣΕΑΔ δικαιώνει τον Παναθηναϊκό: με τον ΠΑΟΚ ο ημιτελικός!

Nέα ανατροπή στη «μάχη» με τον Ολυμπιακό

Το ΑΣΕΑΔ δικαιώνει τον Παναθηναϊκό: με τον ΠΑΟΚ ο ημιτελικός!

​Μεταξύ Παναθηναϊκού και… ΠΑΟΚ θα γίνει τελικά ο πολυαναμενόμενος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ, καθώς το ΑΣΕΑΔ ενημέρωσε επίσημα την Ελληνική Ομοσπονδία πως έκανε δεκτή την προσφυγή της «πράσινης» ΚΑΕ, δικαιώνοντάς την έναντι του Ολυμπιακού.

Με την απόφασή του, το ΑΣΕΑΔ ακυρώνει τη νίκη του Ολυμπιακού στα «χαρτιά» και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τιμωρείται με 50.000 ευρώ πρόστιμο.

Θυμίζουμε πως οι «πράσινοι», στον αγώνα που είχε γίνει στις 9 Οκτωβρίου στο ΟΑΚΑ, είχαν επικρατήσει 77 - 76, αλλά ο Ολυμπιακός είχε κάνει ένσταση για παράνομη παρουσία του τιμωρημένου από την ΕΦΙΠ Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο γήπεδο. Αρχικά, ο αθλητικός δικαστής είχε απορρίψει την ένσταση δηλώνοντας αναρμόδιος, ωστόσο μετά την προσφυγή του Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ, υποχρεώθηκε να δικάσει την υπόθεση και τελικά δικαίωσε τους Πειραιώτες. Τότε ήρθε η σειρά τω�� «πράσινων» να προσφύγουν στο ΑΣΕΑΔ, το ανέτρεψε ξανά τα δεδομένα, «ακυρώνοντας» τον αθλητικό δικαστή και αυτή η απόφαση είναι τελεσίδικη.

Από εδώ και πέρα, η Ομοσπονδία καλείται να ορίσει τον ημιτελικό του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, στο κλειστό της Πυλαίας, ενώ στον τελικό έχει ήδη προκριθεί ο Απόλλωνας Πατρών, αποκλείοντας το Δεκέμβριο τη Νέα Κηφισιά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top