Ανακοίνωσε παραίτηση από τον ΠΑΟΚ ο Αναστασιάδης!

Πώς σχολιάζει η ΠΑΕ τις δηλώσεις του προπονητή

Ανακοίνωσε παραίτηση από τον ΠΑΟΚ ο Αναστασιάδης!

Την αποχώρησή του από τον πάγκο του ΠΑΟΚ προανήγγειλε ο Άγγελος Αναστασιάδης μετά την ήττα της ομάδας από τον ΟΦΗ, κάνοντας γνωστό ότι έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του Ιάκωβου Αγγελίδη!

«Αφήσαμε και πέρασε ένα ημίχρονο χωρίς σουτ. Είναι ντροπή για όλους μας. Την ευθύνη τη φέρω εγώ. Είπα στους παίκτες από το ημίχρονο ότι δεν έχω καμία δουλειά και καμία σχέση με αυτό που βλέπω και ότι θα θέσω στη διάθεσή της διοίκησης την παραίτησή μου. Τους το είπα και τώρα. Το είπα και στον κ. Αγγελίδη», είπε ο προπονητής στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς και συνέχισε: «είμαι ο τελευταίος που θα κάνει κακό στην ομάδα. Η απόφαση είναι της διοίκησης. Αν θέλει να παραμείνω ως το τέλος ή για όσο θέλει θα είμαι εδώ. Είμαι πολύ στεναχωρημένος γι' αυτό που είδα. Με αυτό που κάνω νομίζω ότι λύνω τα χέρια των ανθρώπων που είναι από πάνω. Δεν φεύγω, είμαι εδώ. Θέλω να διευκολύνω τη διοίκηση».

Κύκλοι της ΠΑΕ άφησαν να εννοηθεί πως δεν πρόκειται να ληφθεί άμεσα κάποια απόφαση για την παραίτηση Αναστασιάδη, ενόψει και του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Ο ίδιος, πάντως, ήταν σαφής: «μπορεί να φύγει κανένας άλλος εκτός από εμένα; Εγώ είπα στην αρχή ότι πάμε για πρωτάθλημα. Είμαστε οκτώ βαθμούς πίσω. Στην Ελλάδα είμαστε. Ένα ταρακούνημα χρειάζεται η ομάδα. Εγώ δεν πιστεύω ότι για να κερδίσει ο ΠΑΟΚ τον ΟΦΗ με αυτά τα προβλήματα χρειάζεται προπονητή. Δεν μου αρέσει αυτό που λέω για την ομάδα του ΟΦΗ, της δίνω συγχαρητήρια. Ίσως δεν μπόρεσα να πείσω. Δεν το καταλαβαίνετε; Ποιος φταίει γι' αυτό;».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top