Πρόστιμο 25.000 λιρών επέβαλε η Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στον Μουρίνιο!

Για σχόλια κατά της διαιτησίας

Πρόστιμο 25.000 λιρών επέβαλε η Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στον Μουρίνιο!

Ο Ζοζέ Μουρίνιο θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς η Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του επέβαλε πρόστιμο 25.000 λιρών για επικριτικά σχόλια που έκανε για τον διαιτητή του αγώνα με τη Σαουθάμπτον.

Ο Πορτογάλος προπονητής ήταν αρκετά εκνευρισμένος από την απόφαση του Άντονι Τέιλορ να μην καταλογίσει πέναλτι σε σκληρό μαρκάρισμα του Τάργκετ και όταν το ματς έληξε ισόπαλο 1-1 άρχισε να επιτίθεται στον διαιτητή.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο νωρίτερα είχε αναφέρει: «Αν μιλήσω, ο κόσμος θα πει πάλι ο Μουρίνιο θέλει να προκαλέσει. Αν μιλήσω, η Ομοσπονδία θα με τιμωρήσει όπως κάνει πάντα, ή όπως προσπαθεί να κάνει πάντα».

Και πρόσθεσε: «Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και στην παράταση. Ο Μπρένταν Ρότζερς κάνει σπουδαία δουλειά αλλάζοντας τη διάταξη και τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του. Όπως ξεκίνησαν τη σεζόν δεν πήγαιναν στη σωστή κατεύθυνση. Ήταν έξυπνο από μέρους του να αλλάξει και να δημιουργήσει μία νέα ομάδα. Η ομάδα της Λίβερπουλ είναι νέα και ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος. Είμαι χαρούμενο γιατί κερδίσαμε μία εξαιρετική ομάδα σε δύο παιχνίδια.»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top