O Παναθηναϊκός αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με την Ξάνθη

Χανιά - ΠΑΣ Γιάννινα 1-2

O Παναθηναϊκός αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με την Ξάνθη
Ο Παναθηναϊκός πήρε την ισοπαλία (Ξάνθη - Παναθηναϊκός 1-1) από την Ξάνθη στα Πηγάδια και έτσι έχει προβάδισμα εν όψει του επαναληπτικού της Λεωφόρου που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 43’ ο Λουσέρο, ενώ οι «πράσινοι» κατάφεραν στο 87’ να ισοφαρίσουν με γκολ του Καρέλη.

Ξάνθη-Παναθηναϊκός 1-1

Γκολ: 43' Λουσέρο - 87' Καρέλης

Κίτρινες κάρτες: Λισγάρας, Σολτάνι - Ατζαγκούν, Ταυλαρίδης, Πέτριτς, Νάνο

Ξάνθη: Κυριακίδης, Μπέρτος, Καρυπίδης (22' Λισγάρας), Γούτας, Γουάλας, Ομπόντο, Παπαστεριανός (90' Βάλτερ), Κλέιτον, Καπετάνος (66' Βασιλακάκης), Σολτάνι, Λουσέρο.

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος (60' Πέτριτς), Νάνο, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Μέντες (60' Λαγός), Δώνης, Ζέκα, Αζαγκούν, Κλωναρίδης (75' Μπεργκ), Καρέλης.

Χανιά - ΠΑΣ Γιάννινα 1-2

Στην άλλη αναμέτρηση της ημέρας, για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε των Χανίων με 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τα γκολ των Κρητικού (37’) και Ακόστα (69’), ενώ οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 88’ με τον Σουκιά.

Γκολ: 88' Σουκιάς - 37' Κρητικός, 69' Ακόστα

Χανιά: Σικαλιάς, Ανδρέου, Γκότοβος (46' Κοντέων), Γανωτής, Γκούμας, Οικονομόπουλος (35' Πάγκαλος), Καραγιάννης (58' Σουκιάς), Εσόνο, Σιλιγαρδάκης, Μαρτσάκης, Ευαγγέλου.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Μιχαήλ, Φονσί, Στρούνα, Σκόνδρας, Ακόστα (73' Μανιάς), Αυγενικού, Γιάκος, Ηλιάδης, Κρητικός (65' Τσουκαλάς), Σαπαλίδης (80' Ντάσιος).
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top