Με το βλέμμα στο -2 παίζουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

Το σημερινό πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής

Με το βλέμμα στο -2 παίζουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

​Οι αγώνες του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό (19:30) και του ΠΑΟΚ με τον Πλατανιά (17:15) τραβούν σήμερα του ενδιαφέρον από την 19η αγωνιστική, με τους «μονομάχους» να βρίσκονται με 2 βαθμούς διαφορά.

Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν σημάδια βελτίωσης στο νικηφόρο αγώνα τους στην Ξάνθη, ωστόσο, θα πρέπει να είναι προσεκτικοί απέναντι στην ομάδα του Αγρινίου. Ο Περέρια απέκλεισε τον «Τσόρι» λόγω ίωσης και δεν έχει μαζί τους Εντινγκά, Φουστέρ, Μιλιβόγεβιτς, Μποτία και Στρέζο.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» προέρχεται από τη μεγάλη ανατροπή επί της Καλλονής και θέλει νίκη ώστε να παραμείνει σε απόσταση βολής από τον Ολυμπιακό. Ο Αναστασιάδης δεν διαθέτει τους Ράζβαν Ρατς, Τζιόλη, Γλύκο και Δεληγιαννίδη, ενώ ο Πλατανιάς δεν θα έχει στις τάξεις του τους Μπανανά, Νέπλιακ, Τζιλβάνκαι Ναζλίδης.

Σήμερα, θα γίνουν επίσης οι αγώνες Λεβαδειακός - Αστέρας Τρίπολης (15:00) και ΠΑΣ Γιάννινα Πανθρακικός (17:15).

Στα παιχνίδια του Σαββάτου, όπως σας έχουμε ενημερώσει, σημειώθηκαν τα αποτελέσματα Πανιώνιος - Παναθηναϊκός 1 - 1, Βέροια - ΟΦΗ 4 - 1 και Κέρκυρα - Ξάνθη 0 - 0, ενώ η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο, με το Εργοτέλης - Καλλονή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top