Στο «κατόπι» του Ολυμπιακού ο ΠΑΟΚ: κέρδισε την Καλλονή!

Έκανε την ανατροπή με 10 παίκτες στη Μυτιλήνη

Στο «κατόπι» του Ολυμπιακού ο ΠΑΟΚ: κέρδισε την Καλλονή!

Μπορεί να έπαιζε με 10 παίκτες από το 37' και να μην έλειψαν τα… νεύρα, ωστόσο, ο ΠΑΟΚ κέρδισε 2 - 1 την Καλλονή στη Μυτιλήνη, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Καλτσάς στο 7' έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους, αλλά οι Θεσσαλονικείς «γύρισαν» το ματς με τα δύο γκολ του Περέιρα στο 50' και 58'. Μάλιστα, ο οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 81' όταν κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Ιτάνζ απέκρουσε.

Στο 37ο λεπτό ο διαιτητής Μήτσιος απέβαλε με κόκκινη κάρτα τον Κάτσε, απόφαση που, αν και σωστή, ξεσήκωσε τον πάγκο του ΠΑΟΚ, με τον Άγγελο Αναστασιάδη να καλεί τους παίκτες και τους συνεργάτες του να αποχωρήσουν! Τελικά, επικράτησε η λογική και ο αγώνας συνεχίστηκε.

Με το «τρίποντο», ο «δικέφαλος του Βορρά» μένει «ζωντανός» στη διεκδίκηση του τίτλου, έχοντας στο κατόπι τον Ολυμπιακό, με -2 από την κορυφή.

Νωρίτερα, όπως σας έχουμε ενημερώσει, σημειώθηκαν τα αποτελέσματα: Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός 1 - 0, Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ Γιάννινα 2 - 2, Ξάνθη - Βέροια 2 - 2, Παναιτωλικός - ΟΦΗ 3 - 1 και Πανθρακικός - Κέρκυρα 1 - 0.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top