Nίκες για ΠΑΟ και Παναιτωλικό, «Χ» στην Τρίπολη - ΔΕΙΤΕ τα γκολ!

Τι έγινε στους αγώνες για την 18η αγωνιστική της Super League

Nίκες για ΠΑΟ και Παναιτωλικό, «Χ» στην Τρίπολη - ΔΕΙΤΕ τα γκολ!

​«Ποδαρικό» με το δεξί έκανε ο Παναθηναϊκός, μετά τη νίκη του επί του Λεβαδειακού για την 18η αγωνιστική της Super League. Στο μεταξύ, ισόπαλοι ήρθαν ο Αστέρας Τρίπολης με τον ΠΑΣ Γιάννινα και η Ξάνθη με την Βέροια, ενώ ο Παναιτωλικός κέρδισε τον ΟΦΗ.

Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός: 1 - 0

Ένα γκολ του Πέτριτς ήταν αρκετό για να χαρίσει τη νίκη στον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Οι «πράσινοι» μείωσαν τη διαφορά από τον ΠΑΟΚ και τη δεύτερη θέση στον ένα βαθμό και περιμένουν το αποτέλεσμα της συνάντησης που έπεται, στη Λέσβο, ανάμεσα στην Καλλονή και τον «Δικέφαλο» για να δουν αν θα διατηρηθεί.

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ Γιάννινα: 2 - 2

Σοκ προκάλεσαν οι Γιαννιώτες στον Αστέρα, ο οποίος προηγήθηκε νωρίς με 2 - 0, αλ��ά ο αγώνας έληξε ισόπαλος.

Ο Αστέρας προηγήθηκε στο 14’ με τον Ρόλε και στο 25’ ο Μπαράλες έβαλε το δεύτερο γκολ. Την διαφορά μείωσε ο Κοροβέσης στο 43’, ενώ την ισοφάριση «γράφτηκε» στο 77΄ από σοβαρό λάθος του τερματοφύλακα των γηπεδούχων, ο οποίος δεν κατάφερε να μπλοκάρει σουτ του Κοροβέση.

Ξάνθη - Βέροια: 2 - 2

Πλούσιος σε ανατροπές ήταν ο αγώνας στα «Πηγάδια», με τους Ακρίτες να μένουν μακριά από την νίκη στην έδρα τους για δεύτερη σερί αγωνιστική.

Η Βέροια πήρε το προβάδισμα στο 35ο λεπτό με κεφαλιά του Μπεν και, δύο λεπτά αργότερα, η Ξάνθη ισοφάρισε με τον Καπετάνο. Στο 56΄ οι Ακρίτες πήραν το προβάδισμα με τον Γούτα, ενώ η ισοπαλία ήρθε στο 60’ όταν η παρεμβολή του Καλτσά στο φάουλ του Μπεν άλλαξε την πορεία της μπάλας, που κατέληξε στα δίχτυα του Κυριακίδη.

Παναιτωλικός - ΟΦΗ: 3 - 1

Μία «ανάσα» από την τετράδα είναι ο Παναιτωλικός, που μείωσε την διαφορά του από τον Αστέρα μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ.

Τα τέρματα της ομάδας του Αγρινίου σημείωσαν οι Κέβιν Γκαρσία (34’, 62’) και Φωτάκης (51’), ενώ για τους φιλοξενούμενους ισοφάρισε, προσωρινά, με αυτογκόλ ο Κουτρουμάνος στο 46ο λεπτό.

Δείτε τα γκολ στο βίντεο από το κεντρικό δελτίο του Star!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top