ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ για Πελέ: Τέλος η αιμοκάθαρση

Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν από το νοσοκομείο «Άλμπερτ Αϊνστάιν»

ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ για Πελέ: Τέλος η αιμοκάθαρση

Κάθε μέρα και καλύτερα είναι ο Πελέ, καθώς δεν έχει πια ανάγκη από θεραπεία αιμοκάθαρσης.

Η συγκεκριμένη είδηση επιβεβαιώθηκε από το νοσοκομείο «Άλμπερτ Αϊνστάιν» στο οποίο ο ποδοσφαιρικός μύθος της Βραζιλίας νοσηλεύεται από τις 24 Νοεμβρίου.

Οι θεράποντες ιατροί που τον παρακολουθούν, χθες έβγαλαν καθετήρα που χρησιμοποιείται για την εκτέλεση της αιμοκάθαρσης στον τρεις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, ο οποίος αναρρώνει από σοβαρή λοίμωξη του ουροποιητικού.


Μεταξύ άλλων στο ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρεται ότι τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων και των κλινικών δοκιμών έχουν επιβεβαιώσει ότι δεν είναι πλέον απαραίτητο να συνεχιστεί η αιμοκάθαρση, η οποία ούτως ή άλλως είχε ανασταλεί από την Κυριακή, ωστόσο, υπογραμμίζεται ότι «έχουν προγραμματιστεί νέοι έλεγχοι στους νεφρούς τις επόμενες ημέρες».


Όπως σας είχαμε γράψει στο star.gr, o Πελέ είχε χειρουργηθεί στις 12 Νοεμβρίου για την αφαίρεση λίθων στους νεφρούς και έλαβε εξιτήριο τρεις ημέρες αργότερα, όμως χρειάστηκε να επιστρέψει στο νοσοκομείο στις 24 Νοεμβρίου για να αντιμετωπιστεί μια σοβαρή λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top