Κύπελλο Ελλάδας: Η Κέρκυρα επικράτησε του Απόλλωνα Καλαμαριάς με 3-0

Ερμιονίδα-Απόλλων Σμύρνης 0-1

Κύπελλο Ελλάδας: Η Κέρκυρα επικράτησε του  Απόλλωνα Καλαμαριάς με 3-0

H Κέρκυρα κατάφερε να νικήσει τον Απόλλωνα Καλαμαριάς με 3-0 και να πάρει τους πρώτους βαθμούς στον 2ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Μπερτίν (75΄, πέναλτι) και Χαβίτο (78΄, 84΄). Την τελευταία αγωνιστική, η οποία θα διεξαχθεί στις αρχές του 2015, η Κέρκυρα (3β.) θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ (1β.), ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα (4β.) θα παίξει στους «Ζωσιμάδες» απέναντι στον Απόλλωνα Καλαμαριάς (3β.).

Διαιτητής: Μήτσιος (Ηπείρου)

ΚΕΡΚΥΡΑ:
Kουτζαβασίλης, Βλάχος, Παρασκευαΐδης, Ρόχας, Καρντόσο (57΄ Ανδρεόπουλος), Κρητικός, Κόντος, Μπόρχα, Ντιμιτρόφσκι, Κανακούδης (61΄ Γκόμεζ), Γεωργακόπουλος (46΄ Χαβίτο)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: Π. Παπαδόπουλος, Παπαστεργιανός, Κουρούπης, Βαγγελόπουλος, Μπερτίν, Ακασού, Μπιτσάκος (29΄ λ.τ. Ολίσε), Ευσταθίου (58΄ Β. Παπαδόπουλος), Τσούτσης (62΄ Γαλανόπουλος), Γκέσιος, Νατσιόπουλος

Ερμιονίδα-Απόλλων Σμύρνης 0-1

Σε ότι αφορά την αναμέτρηση ανάμεσα την Ερμιονίδα και τον Απόλλωνα Σμύρνης, η ομάδα της Ριζούπολης έφυγε νικήτρια από το γήπεδο, καθώς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και το γκολ διαμορφώθηκε 1-0.

Συγκεκριμένα, στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης ο Βάντερσον χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για τον 6ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στο φινάλε του ομίλου, η Ερμιονίδα (0β.) θα υποδεχθεί τον Εργοτέλη (1β.), ενώ η Βέροια (6β.) θα υποδεχθεί τον Απόολλωνα Σμύρνης (4β.).

Διαιτητής: Κορδολαίμης (Αν. Αττικής)

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ: Πουρής, Μουσταφίδης, Σαμαράς, Κολόκας, Ιασωνίδης, Όμο (70΄ Κιοσές), Ταπέ, Βλαχοδήμος (75΄ Σακόν), Καραδέμητρος (58΄ Συμελίδης), Ζβόγιτς, Παβίσεβιτς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Πίτκας, Κυριάκος, Καρακώστας, Κύ��γιας, Γεωργίου, Χατζής, Φουκαράς, Βασιλαντωνόπουλος (46΄ Βάντερσον), Ενρίκο (69΄ Ηρακλής), Αλίπιο (58΄ Ανγκούλο), Κυβελίδης.


Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

Πέμπτη 30/10

2ος όμιλος
Κέρκυρα-Απ. Καλαμαριάς 3-0

3ος όμιλος
Νίκη Βόλου-Ζάκυνθος (17:15)
ΟΦΗ-Ξάνθη (19:30)

6ος όμιλος
Ερμιονίδα-Απ.
Σμύρνης 0-1

8ος όμιλος
Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός (19:30)

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top