Συνελήφθη γνωστός μπασκετμπολίστας που έκλεβε πολυτελή οχήματα

Τα πωλούσε σε εξευτελιστικές τιμές

Συνελήφθη γνωστός μπασκετμπολίστας που έκλεβε πολυτελή οχήματα

Χειροπέδες πέρασαν οι άνδρες της Αστυνομίας σε γνωστό μπασκετμπολίστα αθηναϊκής ομάδας της Β' κατηγορίας, ο οποίος έκλεβε πολυτελή αυτοκίνητα στη συνέχεια τα διέθετε στην κυκλοφορία με παραποιημένα τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά.

ιχ1.jpg

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης (09/10), όταν οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια επιχείρησης- σκούπα "ΘΗΣΕΑΣ", συνέλαβαν στην περιοχή του Αιγάλεω, τον 32χρονο αθλητή, καθώς και άλλα δύο άτομα 44 και 49 ετών, μέλη της σπείρας, ενώ αναζητείται ακόμα ένας 37χρονος συνεργός τους.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες διέπρατταν κλοπές πολυτελών αυτοκινήτων. Στη συνέχεια τα οδηγούσαν στο συνεργείο αυτοκινήτων του 44χ��ονου, όπου παραποιούσαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους και αφού προέβαιναν σε έκδοση νέων αδειών κυκλοφορίας με στοιχεία τρίτων προσώπων, τα διέθεταν προς πώληση, μέσω αγγελιών, σε εξευτελιστικές τιμές.

ιχ2.jpg

Μέχρι στιγμής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία αυτοκίνητα με παραποιημένα χαρακτηριστικά.

Επίσης, κατασχέθηκε και ένα ταξί που χρησιμοποιούσαν οι δράστες για τις παράνομες δραστηριότητές τους.

Οι άνδρες της Αστυνομίας έκαναν έρευνα στο σπίτι του 44χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα ηλεκτρικό τρυπάνι, ένας ηλεκτρικός τροχός και πέντε κουτιά που περιείχαν πλήθος πόντες με διαφορετικούς χαρακτήρες και σύμβολα.

ιχ3.jpg

Όπως διαπιστώθηκε, σε βάρος του 49χρονου συλληφθέντα εκκρεμούσαν ένα ένταλμα σύλληψης και τρεις καταδικαστικές αποφάσεις για απάτες κατ’ εξακολούθηση.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού τους, καθώς και για τη συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top