Με «τριάρα» άρχισε την Σούπερ Λιγκ ο Ολυμπιακός

Κέρδισε 3 -1 τη Νίκη Βόλου

Με «τριάρα» άρχισε την Σούπερ Λιγκ ο Ολυμπιακός

​Άνετα και με σκορ 3 - 1 κέρδισε ο Ολυμπιακός τη Νίκη Βόλου στο «Γ.Καραϊσκάκης», στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ. Νωρίτερα, η Κέρκυρα κέρδισε 2 - 1 τον Πανθρακικό και ο ΟΦΗ 1 - 0 τον Παναιτωλικό.

Με πολλά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα, όπως οι Αμπιντάλ και Αφελάι, οι «Ερυθρόλευκοι» πέτυχαν όλα τους τα τέρματα στα πρώτα 32 λεπτά του αγώνα.

Το σκορ άνοιξε στο 11’ ο Κασάμι με δυνατό σουτ, στο 28ο λεπτό, από το κόρνερ του Τσόρι Ντομίνγκες, ο Διαμαντάκος έκανε το 2 - 0 και στο 32΄ ο Αφελάι, μετά από νέα ωραία ενέργεια του Ντομίνγκες, «έγραψε» το τελικό σκορ.

Στο δεύτερο μέρος του αγώνα ο Ολυμπιακός χαλάρωσε, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι νεοφώτιστοι στην κατηγορία Βολιώτες και μείωσαν την διαφορά στο 56’, με πλασέ του Σκουρτάι.

Την Κυριακή, η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος περιλαμβάνει πέντε αγώνες, ενώ ολοκληρώνεται την Δευτέρα.

Oι συνθέσεις

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία (46' Παπαδόπουλος), Αμπιντάλ, Μαζουακού, Εντινγκά, Κασάμι, Ντοσεβί, Αφελάι (60' Γκαζαριάν), Ντομίνγκες, Διαμαντάκος (70' Μπενίτες).

Νίκη ��όλου (Βλουτ): Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σωτηράκος, Ίβενς, Μαχλελής, Μέτσε, Λάουξ, Μουζακίτης (46' Κοτσαρίδης), Νικλητσιώτης, Γιαννιτσάνης, Σκουρτάι

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top