Αντώνης Ρέμος: «Μου είπαν πως δεν κάνεις ούτε για να μαζεύεις ραδίκια»

Γενέθλια έχει σήμερα ο τραγουδιστής

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στην εκπομπή Αυτοψία και στον Αντώνη Σρόιτερ ο Αντώνης Ρέμος. Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε για  τις δυσκολίες που πέρασε όταν έφτασε στο χείλος της οικονομικής καταστροφής την περίοδο που ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο.

Τα 49 κλείνει σήμερα ο Αντώνης Ρέμος έχοντας στο πλάι του την πανέμορφη σύζυγό του, Υβόννη Μπόσνιακ αλλά και την πολυαγαπημένη του κόρη, τη μικρή Ελενίτσα.

Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ: Χέρι- χέρι σε βραδινή έξοδο

Αντώνης Ρέμος: «Ήμουν στο χείλος του γκρεμού! Γύρισα από την κόλαση» 

Ο Αντώνης Πασχαλίδης, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, γεννήθηκε στο Ντύσελντορφ της Γερμανίας στις 19 Ιουνίου 1970. Έμεινε εκεί μέχρι τα 10 του χρόνια, όπου και μετακόμισε στην Θεσσαλονίκη μαζί με την οικογένειά του. Κατά την διάρκεια της παιδικής του ηλικίας ασχολήθηκε με την μουσική, ενώ έμαθε να παίζει κιθάρα και drums.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην πρώιμη ηλικία των 17 ετών, αρχικά τραγουδώντας σε μία τοπική κοσμική ταβέρνα.

Η πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση του Ρέμου έγινε το 1992 στο 31ο φεστιβάλ τραγουδιού Θεσσαλονίκης. Ακολούθησαν πολλές εμφανίσεις στην συμπρωτεύουσα ενώ στην Αθήνα εμφανίστηκε για πρώτη φορά το Πάσχα του 1995 στο κέντρο "Διογένης Palace", μαζί με τους Δημήτρη Μητροπάνο, Στέφανο Κορκολή και Μάριο Τόκα. Την ίδια χρονιά, υπέγραψε  συμβόλαιο με τη Sony Music και το1996 κυκλοφόρησε ο πρώτος του δίσκος με τίτλο "Αντώνης Ρέμος". Μέσα σε λίγους μήνες έγινε χρυσός και σε λιγότερο από ένα χρόνο πλατινένιος. Ήταν μόνο η αρχή μια λαμπρής καριέρας.

Όμως όπως ο ίδιος έχει εξομολογηθεί από τη θέση του κριτή στο The Voice το 2014, στα πρώτα του βήματα αντιμετώπισε μεγάλες δυσκολίες ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που απογοητεύτηκε γιατί τον απέρριψαν.

Εγώ το ’90, πήγα και τραγούδησα σε ένα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη και με έδιωξαν με τις κλωτσιές! Όχι να μ’ ακούσουν δεν θέλανε, μου είπαν “δεν κάνεις ούτε για ραδίκια!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top