Πρεμιέρα για την Εθνική μας στο Μουντιάλ κόντρα στην Κολομβία

Στις 19:00 ξεκίνησε ο αγώνας

Πρεμιέρα για την Εθνική μας στο Μουντιάλ κόντρα στην Κολομβία

​Την πρεμιέρα της κάνει η Εθνική Ελλάδος σήμερα στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, αντιμετωπίζοντας την Κολομβία, στις 19:00 στο γήπεδο «Μινεϊράο» του Μπέλο Οριζόντε για τον 3ο όμιλο της διοργάνωσης.

Οι Έλληνες διεθνείς με συγκρατημένοι αισιοδοξία, αναμένεται να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στην πρεμιέρα τους, δεδεμένου ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Τον αγ��να παρακολουθούν στο στάδιο 60.000 φίλαθλοι.

phpurqwsl11.jpg

Οι συνθέσεις:
Ελλάδα (Σάντος): Καρνέζης, Τοροσίδης, Χολέμπας, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Κονέ, Μανιάτης, Κατσουράνης, Σαμαράς, Σαλπιγγίδης, Γκέκας.
Κολομβία (Πέκερμαν): Οσπίνα, Ζαπάτα, Γιέπες, Σάντσες, Αρμέρο, Αγκιλάρ, Γκουτιέρες, Ροντρίγκες, Κουαδράδο, Ιμπάρμπο, Ζουνίγκα.
A' ημίχρονο
Στο 5' η Κολομβία κάνει το 1-0, με ένα γκολ που μας άφησε όλους άφωνους, αφού η μπάλα οδηγήθηκε συρτή στα δίχτυα από τα δεξιά, αφού πέρασε πρώτα από όλους. Ο Αρμέρο έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι, έπειτα η μπάλα βρήκε και στον Μανωλά και πήγε στην δεξιά γωνία του Καρνέζη.
Στο 30' Μια τρομερή απόκρουση βγάζει εκτός το σουτ του Κονέ μέσα από την περιοχή και δεν μας δίνει την ευκαιρία να ισοφαρίσουμε.
19:47 Λήξη ημιχρόνου με την Κολομβία να προηγείται με 1-0.

Β' ημίχρονο

Στο 58' η Κολομβία εκμεταλλεύεται την εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά, ο Αγιλάρ πρόλαβε τον Σαμαρά και μία προβολή από τα πλάγια, η μπάλα πέρασε από όλους για να καταλήξει στην εστία του Καρνέζη.

Στο 63' τρομερή χαμένη ευακιρία για την Ελλάδα!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top