Βγαίνει από την Εντατική ο «Σούμι»;

Θα μεταφερθεί σε μονάδα αποκατάστασης

Βγαίνει από την Εντατική ο «Σούμι»;

Αίσθηση προκαλεί σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Daily Mail», το οποίο αναφέρει πως ο Μίκαελ Σουμάχερ βγαίνει από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και αναμένεται να μεταφερθεί σε μονάδα αποκατάστασης.

Αν αυτό το δημοσίευμα αληθεύει τότε ο 45χρονος πιλότος της Formula 1 βρίσκεται εκτός κινδύνου, αν και δεν γνωρίζουμε κατά πόσο έχει βελτιωθεί η κατάσταση της υγείας του.

Η εν λόγω είδηση έρχεται να «ταράξει τα νερά» τέσσερις μήνες μετά το ιατρικό ανακοινωθέν που ανέφερε πως οι θεράποντες ιατροί προσπάθησαν να τον αφυπνίσουν από το τεχνητό κώμα.

Ωστόσο, οι ειδικοί λένε πως αν επρόκειτο να ξυπνήσει, θα το είχε ήδη κάνει.


Η ίδια πηγή ανέφερε πως ο Μίκαελ θα συνεχίσει να λαμβάνει την ίδια θεραπεία που περιλαμβάνει καθημερινό μασάζ για τόνωση των μυών, αλλά οι γιατροί δεν περιμένουν θεαματικά αποτελέσματα.

Το γερμανικό περιοδικό «Bunte» αναφέρει: «Η μεταφορά του Σουμάχερ σε μια ειδική κλινική αποκατάστασης ετοιμάζετ��ι και οι πιθανότητες πλήρους αποκατάστασης έχουν μειωθεί».

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η εκπρόσωπος του «Σούμι» δεν έχει απαντήσει στο εν λόγω δημοσίευμα.

Ο «πόλεμος» των δημοσιευμάτων συνεχίζεται με την «Abendzeitung» του Μονάχου, η οποία επικαλούμενη ανώνυμες ιατρικές πηγές, ανέφερε πως ο πρώην πρωταθλητής της Formula 1 έχει ήδη μετακινηθεί σε άλλη πτέρυγα εντός του νοσοκομείου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top