Μίτσελ: «Προτεραιότητά μας είναι η απόκτηση επιθετικού»

Φανέρωσε τα σχέδια του Ολυμπιακού

Μίτσελ: «Προτεραιότητά μας είναι η απόκτηση επιθετικού»

Ο Μίτσελ φανέρωσε τα σχέδια του για τον Ολυμπιακό της νέας σεζόν και αποκάλυψε ότι προτεραιότητα του είναι η απόκτηση επιθετικού.

Ο Ισπανός προπονητής αναφέρθηκε κυρίως στο μεταγραφικό σχεδιασμό, παραδεχόμενος τις επαφές με τον Μεξικανό επιθετικό Άλαν Πουλίδο, στις αλλαγές στο προπονητικό επιτελείο όπου ενδεχομένως θα υπάρξει επιστροφή του Αντώνη Νικοπολίδη, στα έκτροπα της Τούμπας και στους στόχους για την περίοδο 2014-2015, εξηγώντας ότι όσον αφορά στην παραμονή του «δεν είχε καμία αμφιβολία για το αν θα συνεχίσει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό».

Αναλυτικά, ο Μίτσελ τοποθετήθηκε για:

Την ομάδα της νέας περιόδου: «Προτιμάμε να μη γίνουν πολλές μεταγραφές. Μου αρέσει περισσότερο ένα μικρό ρόστερ, για να υπάρχει χώρος και για τα παιδιά των Ακαδημιών. Υπάρχουν διαπραγματεύσεις με τέσσερις ποδοσφαιριστές που πιθανόν να έρθουν στον Ολυμπιακό. Ο Πουλίδο είναι ένας από αυτούς που διαπραγματευόμαστε. Είναι αλήθεια ότι μας ενδιαφέρουν και Έλληνες παίκτες που παίζουν σε ξένα πρωταθλήματα».

Το αγωνιστικό προφίλ των υπό απόκτηση ποδοσφαιριστών: «Χρειαζόμαστε ποδοσφαιριστές που να έχουν εμπειρία αλλά και ποδοσφαιριστές με όρεξη για να παίξουν. Το πρώτο που μας απασχολεί είναι δεν είναι να φέρουμε στον Ολυμπιακό παίκτες που να έχουν ένα όνομα αλλά να έχουν όρεξη για να προσφέρουν. Απ΄ όλες τις θέσεις κοιτάμε πιο πολύ αυτή του σκόρερ, γιατί αυτή την στιγμή δεν τον έχουμε».

Τις αλλαγές στο προπονητικό επιτελείο: «Είναι αλήθεια ότι φεύγουν οι Βίκτορ και Μοράλες, τους οποίους ευχαριστώ για τη συνεργασία, ενώ συζητάμε την περίπτωση επιστροφής του Νικοπολίδη».

Την προοπτική της πειραϊκής ομάδας: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος μετά τις προοπτικές που έχουν δημιουργηθεί από τις αλλαγές στο σύλλογό μας».

Τα έκτροπα της Τούμπας: «Οι Έλληνες φίλαθλοι δεν αξίζουν να βλέπουμε τέτοιες εικόνες, όπως αυτές στην Τούμπα. Λυπάμαι πραγματικά για ό,τι έζησα εκείνη την ημέρα, αν είχε συμβεί στο Καραϊσκάκη θα έλεγα τα ίδια».

Το στόχο της νέας περιόδου: «Να συνεχίσουμε να είμαστε πρωταθλητές και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Την επόμενη σεζόν θέλουμε να έχουμε την ίδια καλή απόδοση μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».

Τους δανεικούς παίκτες: «Σίγουρα κάποιοι από τους δανεικούς που επέστρεψαν θα είναι μαζί μας και την ερχόμενη χρονιά».

Τον Νέλσον Βαλντές: «Η περίπτωση του Βαλντές ανήκει στην ίδια κατηγορία με τους υπόλοιπους δανεικούς. Η περίπτωσή του, για το εάν θα μείνει, θα συζητηθεί».

Τον Μάικλ Ολαϊτάν: «Ελπίζουμε να είναι μαζί μας την ερχόμενη σεζόν. Η επιστροφή του είναι σε καλό δρόμο. Στην περίπτωσή του πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, πρέπει να κοιτάμε τα τεστ που του κάνουν οι γιατροί. Αν με ρωτούσατε ποιον παίκτη θα ξανά έφερνα στον Ολυμπιακό αν είχα την δυνατότητα, θα έλεγα τον Ολαϊτάν».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top