Τι λένε για τον Ολυμπιακό στο Champions League Μόγιες και Ρούνεϊ;

Για το ματς της Τετάρτης μίλησαν ο προπονητής και ο αρχηγός της Γιουνάιτεντ

Τι λένε για τον Ολυμπιακό στο Champions League Μόγιες και Ρούνεϊ;

Στον… Ολυμπιακό δίνουν τις περισσότερες πιθανότητες για πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League ο προπονητής και ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Σε δηλώσει που έκανε μετά την βαριά εντός έδρας ήττα από την Λίβερπουλ με 3 – 0, ο Ντέιβιντ Μόγιες κάλεσε τους παίκτες του να πετύχουν την ανατροπή στο Champions League, την Τετάρτη, παρά το προβάδισμα με 2 - 0 των «Ερυθρόλευκων».

«Οι παίκτες μου έχουν τη δυνατότητα να ανατρέψουν την κατάσταση. Είμαστε απελπισμένοι να βελτιώσουμε τη θέση μας και είναι ανάγκη να δώσουμε κάτι ευχάριστο στους οπαδούς μας, που θα τους κάνει να π��νηγυρίσουν… Θα πρέπει να χτυπήσουμε γρήγορα και αποφασιστικά αν θέλουμε να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου. Δεν θα είμαστε απρόσεχτοι, γιατί μπορεί να βρεθούμε σε ακόμη πιο δύσκολη θέση», είπε ο προπονητής.

Από την πλευρά του, ο Γουέιν Ρούνεϊ εξήγησε γιατί ο ίδιος και οι συμπαίκτες του είναι αποφασισμένοι να ξεπληρώσουν τους οπαδούς της ομάδας στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

«Θα είναι δύσκολο! Θα τα δώσουμε όλα και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο. Όσο έχουμε ελπίδες, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε. Εάν δεν πετύχουμε, τότε δεν πετύχαμε. Θα προχωρήσουμε μπροστά. Το πιο σημαντικό πράγμα αυτή τη στιγμή είναι να προετοιμαστούμε για το ματς της Τετάρτης», είπε ο αρχηγός της Γιουνάιτεντ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top