Δείτε: Την τελετή έναρξης των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων

Η παρέλαση της ελληνικής αποστολής και η άτυχη στιγμή

Δείτε: Την τελετή έναρξης των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων

Πρώτη ανάρτηση: 07/02/2014 19:11

Μετά από τρεις ώρες ενός πολύ εντυπωσιακού θεάματος, ολοκληρώθηκε η τελετή έναρξης των 22ων χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Σότσι.

Η τελετή ξεκίνησε στις 18:15 ώρα Ελλάδας και εκεί παρεβρέθηκαν 40.000 θεατές, οι οποίοι παρακολούθησαν το σό��υ που διοργάνωσαν οι Ρώσοι, αλλά και χειροκρότησαν τους 2800 αθλητές που παρελάσαν.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν κήρυξε την έναρξη...

NE1KNMCC.jpg
Όπως είθισται πρώτη στο γήπεδο μπήκε η ελληνική αποστολή, ενώ την τελετή παρακολούθησε μαζί με τους υπόλοιπους επισήμους των χωρών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας.

08RZT6NA.jpg
Μάλιστα φημολογείται ότι κόστισαν 37 δισεκατομμύρια δολάρια οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του Σότσι και πως θα είναι οι ακριβότεροι στην ιστορία.

J8DX79NH.jpg
Η Μαρία Σαράποβα έφερε την ολυμπιακή φλόγα μέσα στο στάδιο και την παρέδωσε στην Έλενα Ισινμπάγιεβα.
UTSJKILQ.jpg
Ένα εντυπωσιακό εφέ είχαν ετοιμάσει οι Ρώσοι για την τελετή έναρξης των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων , αλλά τελικά η τεχνολογία δεν τους έκανε το χατίρι κι έτσι ήρθε η άτυχη στιγμή.

191608.jpg

CZL0D85L.jpg
Ξαφνικά στην οροφή του Ολυμπιακού Σταδίου έκαναν την εμφάνισή τους πέντε τεράστιες νιφάδες χιονιού, οι οποίες επρόκειτο να ανοίξουν και να σχηματίσουν τους ισάριθμους Ολυμπιακούς Κύκλους αλλά δεν άνοιξε ποτέ ο πέμπτος Ολυμπιακός Κύκλος...

Στη διάρκεια του σόου εμφανίστηκαν οι TATU, το ρωσικό συγκρότημα που είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων με ένα φιλί που είχαν ανταλλάξει οι δύο τραγουδίστριες του γκρουπ, αλλά και η χορωδία του στρατού, η οποία τραγούδησε την επιτυχία των «Daft Punk» «Get Lucky».
U6S6IJ36.jpg

Δείτε ένα απόσπασμα στο βίντεο...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top