Καραγκούνης: «Όλη η Εθνική ομάδα είμαστε στο πλευρό της Κεφαλονιάς»

Μήνυμα συμπαράστασης στους σεισμόπληκτους από τον αρχηγό

Καραγκούνης: «Όλη η Εθνική ομάδα είμαστε στο πλευρό της Κεφαλονιάς»

​Μήνυμα συμπαράστασης στους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς στέλνει ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, Γιώργος Καραγκούνης.

Ο Έλληνας διεθνής επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Κεφαλληνίας και Ιθάκης, Βαγγέλη Μαζαράκη, εκφράζοντας τη στήριξη και τη συμπαράστασή όλης της Εθνικής ομάδας στους κατοίκους του νησιού.

«Θέλω να ενημερώσω τους κατοίκους της Κεφαλονιάς εκ μέρους της Εθνικής ομάδας ότι όλοι είμαστε στο πλευρό τους. Οι καταστάσεις είναι πολύ δύσκολες αυτή την ώρα και ευχόμαστε όλα να πάνε καλά. Τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου στην Εθνική στεκόμαστε δίπλα στους κατοίκους» είπε χαρακτηριστικά στην τηλεφωνική επικοινωνία τους ο Γιώργος Καραγκούνης και πρόσθεσε:

«Σε ό,τι αφορά το πανέμορφο νησί της Κεφαλονιάς, όλοι εμείς που αγωνιζόμαστε στο εξωτερικό θα γίνουμε οι πρεσβευτές του, προκειμένου να πείσουμε τους ξένους να το επισκεφτούν το καλοκαίρι. Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα προσπαθήσουμε να βρεθούμε εκεί ως Εθνική ομάδα (σ.σ. μια αντιπροσωπεία) για να απαλύνουμε όσο μπορούμε τον πόνο των κατοίκων».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top