Όλα μηδέν Ολυμπιακός – Ατρόμητος: στη ρεβάνς η πρόκριση

Ανοιχτοί λογαριασμοί για τα ημιτελικά του Κυπέλλου

Όλα μηδέν Ολυμπιακός – Ατρόμητος: στη ρεβάνς η πρόκριση

Στο 0 – 0 έμειναν στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας ο Ολυμπιακός και ο Ατρόμητος, με την πρόκριση να ξεκαθαρίζει στη ρεβάνς.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να πήρε την κατοχή της μπάλας και να δημιούργησε κάποιες καλές φάσεις, ωστόσο, δεν κατάφερε να μετατρέψει τ�� πλεονέκτημά του σε γκολ. Την ίδια ώρα, ο Ατρόμητος φρόντισε με διπλά μαρκαρίσματα και αλληλοκαλύψεις να θωρακίσει τα άκρα του, ενώ πίεσε και στον άξονα.

Και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες να σκοράρουν αλλά δεν τα κατάφεραν, με πιο ξεχωριστή εκείνη στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων: το πρώτο σουτ του Τσόρι κόντραρε στον Μπονγκ, το δεύτερο του Μανωλά έδιωξε ο Σηφάκης και στη συνέχεια η βολίδα του Κάμπελ έφυγε άουτ!

Οι συνθέσεις

Ολυμπιακός: Μέγιερι, Σαλίνο (81' Εντινγκά), Μπονγκ, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Μανιάτης, Σάμαρης, Κάμπελ, Φουστέρ (76' Σέποβιτς), Ολαϊτάν, Σαβιόλα (63' Τσόρι)

Ατρόμητος: Σηφάκης, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας, Πίτου Γκαρσία, Φάμπιο (46' Καραμάνος), Μπρίτο (76' Ναπολεόνι), Ούμπιδες, Παπαδόπουλος (67' Δημούτσος)

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top