Καμμένος από τη Ρόδο: Δεν θα φανούμε κατώτεροι της αυτοθυσίας των προγόνων μας

Μήνυμα προς «όσους επιβουλεύονται τα ιερά και τα όσια της πατρίδας μας και του έθνους μας»

«Όσοι επιβουλεύονται τα ιερά και τα όσια της πατρίδας μας και του έθνους μας, πρέπει να γνωρίζουν, ότι δεν πρόκειται να φανούμε κατώτεροι της αυτοθυσίας των προγόνων μας, αλλά και του χρέους μας απέναντι στο έθνος»  δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος από τη Ρόδο,  ο οποίος παρακολούθησε τμήμα της τακτικής άσκησης μετά στρατευμάτων «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2017».

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η άσκηση δύο τουρκικά F-16 έκαναν υπερπτήση πάνω από το Φαρμακονήσι.

«Είμαστε απόγονοι του Μιλτιάδη, που με την ιδιοφυΐα του απέκρουσε τους εισβολείς. Είμαστε απόγονοι του Θεμιστοκλή, που χάρη στην προσωπικότητά του αποτέλεσε τον κυριότερο συντελεστή νίκης στη ναυμαχίας της Σαλαμίνας. Είμαστε απόγονοι των ηρώων, των μαχών του Βαλτετσίου, των Δερβενακίων, του Σκρα, του Κιλκίς-Λαχανά, της Κρήτης και αμέτρητων άλλων, που χάρη στην απαράμιλλη ανδρεία τους, καθόρισαν το μέλλον του έθνους μας»  δήλωσε ο κ. Καμμένος.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας  μετέφερε «τα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, αλλά και του συνόλου της κυβέρνησης, τόσο στην τοπική κοινωνία της Ρόδου και στην τοπική αυτοδιοίκηση, που συνδράμουν στην άσκηση, όσο και στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, στους αξιωματικούς, στους υπαξιωματικούς, στους στρατεύσιμους και στους εθνοφύλακες, που με τον επαγγελματισμό τους φροντίζουν να μας κάνουν υπερήφανους».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top