Ξέσπασμα Πολάκη: Στηρίζει την απαράδεκτη δήλωση Φιλιππάκη για Στουρνάρα και τα βάζει με τη Δικαιοσύνη!

«Ψάχνω ευαίσθητους υπερασπιστές της ελευθερίας του λόγου και της διαφορετικής άποψης. Πού κρυφτήκατε ζεσουίδες;»

Ξέσπασμα Πολάκη: Στηρίζει την απαράδεκτη δήλωση Φιλιππάκη

Θέση για την απαράδεκτη δήλωση του Γιώργου Φιλιππάκη, πήρε ο Παύλος Πολάκης, στηρίζοντας ξεκάθαρα τον ειδικό γραμματέα της ΕΣΗΕΑ, ο οποίος σχολιάζοντας την τρομοκρατική επίθεση στον Παπαδήμο, έγραψε στο Facebook του, πως «για να είμαι ξεκάθαρος, δεν θα με ενοχλούσε καθόλου εάν έσκαγε και μία βόμβα στα πόδια του Στουρνάρα».

Η υπόθεση όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης, καθώς ο διοικητής της ΤτΕ απέστειλε καταγγελία στον υπουργό Δικαιοσύνης, για πληθώρα σχολίων στα social media, με την Εισαγγελία Πρωτοδικών να διατάζει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθεί αν και ποιες αξιόποινες πράξεις έχουν τελεστεί.

Με ανάρτηση-ξέσπασμα στο Facebook του, ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας στηρίζει τον Γιώργο Φιλιππάκη και τα βάζει με την Δικαιοσύνη, ειρωνευόμενος την ανεξαρτησία της!

«Ο Τζήμερος καλεί σε πραξικόπημα μέσω Facebook, Χρυσαυγίτες και λοιποί καλούν σε ανοικτές βιαιοπραγίες κατά προσφύγων -μεταναστών μέσω Facebook και κινητοποιείσαι επειδή ο Στουρνάρας έκανε μήνυση σε κάποιον που έγραψε πως δε θα στεναχωρηθεί αν έσκαγε μια βόμβα στα πόδια του όπως του Παπαδήμου (έγραψε ΔΕΝ έβαλε)», σχολίασε ο κ. Πολάκης σε ανάρτηση που έκανε τα ξημερώματα της Κυριακής.Κάθε μέρα κάποιο τρόλ εδώ μέσα απειλεί εμένα, στελέχη της κυβέρνησης, τον πρωθυπουργό και στο όνομα της ελευθερίας του λόγου κανείς μας δεν κάνει μήνυση, ούτε αυτεπάγγελτα κινείται η δικαιοσύνη. Ο Κουμουτσάκος και ο Μπογδάνος κατηγορούν ανοιχτά κυβερνητικά στελέχη ότι υποθάλπουν και κατευθύνουν τους τρομοκράτες και για τη δικαιοσύνη και τους εισαγγελείς είναι Σάββατο! Ψάχνω ευαίσθητους υπερασπιστές της ελευθερίας του λόγου και της διαφορετικής άποψης. Πού κρυφτήκατε ζεσουίδες;».


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top