Ο Πολάκης είναι ευχαριστημένος από την κατάσταση στην Υγεία! Νέα επίθεση στην ΠΟΕΔΗΝ

Ο αναπληρωτής υπουργός αρνήθηκε να ακούσει τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων

«Είμαι ευχαριστημένος από την κατάσταση στην Υγεία δεν λείπουν φάρμακα από τα νοσοκομεία», δήλωσε ο Παύλος Πολάκης στην πρωινή εκπομπή του ANT1, υπερασπιζόμενος τη θητεία του στο υπουργείο Υγείας.

Σχετικά με την κόντρα του με την ΠΟΕΔΗΝ, ο αναπληρωτής υπουργός σχολίασε: «τα πράγματα σε αυτή τη ζωή δεν είναι ουδέτερα, κάπου υπάρχει αλήθεια και κάπου ψέμα». Μάλιστα, κατηγόρησε ξανά τον πρόεδρο της για «οχετό ψεμάτων» σχετικά με τη συνέντευξή του «σε μια εφημερίδα από την Αγγλία» -στον Guardian αναφέρεται-. Παράλληλα, επανέλαβε ότι τα στοιχεία που παρουσίασε, αφορούν την χρονική περίοδο 2011-2012. «Δηλαδή την καταστροφή που προκάλεσαν οι προηγούμενες δύο κυβερνήσεις, προσπαθεί να τη φορτώσει στη σημερινή κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με έναν εξοργιστικά χυδαίο τρόπο» τόνισε. Σημειώνεται ότι η ΠΟΕΔΗΝ απάντησε στην ανάρτηση Πολάκη με... μηνυτήρια αγωγή.

Ο κ.Πολάκης αρνείτο να ακούσει τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και να απαντήσει σε αυτές. Ήθελε να τοποθετηθεί μόνο για τις παρεμβάσεις που έχει κάνει στο ΕΣΥ, επισημαίνοντας ότι «παραλάβαμε ένα σύστημα σε υποστελέχωση, σε κατάρρευση, σε εξαθλίωση».

Όταν ο Γιώργος Παπαδάκης τον ρώτησε: «Τώρα δεν λείπουν φάρμακα;», ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας απάντησε: «Όχι. Επειδή τα λέτε εκεί στα κανάλια δεν ισχύει κιόλας.  Τα όσα λέτε είναι ψέματα και το καταγγέλλω δημόσια» και συνέχισε υπεραμυνόμενος των απόψεων του: «Το σύστημα έχει ισορροπήσει και μπαίνει σε άλλη φάση από το 2017 όσο κι αν αυτό ενοχλεί ορισμένους».

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος Ντίνος Σιωμόπουλος με την παρέμβαση του Γιώργου Παπαδάκη, προσπαθούσε να περιγράψει την προσωπική του εμπειρία από τα δημόσια νοσοκομεία, με τον αναπληρωτή υπουργό να αρνείται να ακούσει! «Δεν δέχομαι (ν’ακούσω) γιατί κάποια στιγμή πρέπει να μιλήσουμε κι εμείς» είπε χαρακτηριστικά. Στο τέλος, ο κ. Πολάκης έκλεισε το τηλέφωνο,  ευχαριστώντας τους, την στιγμή που οι δημοσιογράφοι του μεταβίβαζαν τα μηνύματα  που λάμβαναν από τους τηλεθεατές σχετικά με την κακή κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία.

Δείτε το βίντεο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πολάκης μαινόμενος λόγω Guardian: Σε ποιον λέει «είσαι το ίδιο ξεφτίλας με τον Γιωργάκη»!

ΠΟΕΔΗΝ:Δεν έχει τσίπα ο Πολάκης! Θέλει να αθωώσει την συγγενή του και κατηγορεί μια νοσοκόμα!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top