Βίκυ Καγιά στο star.gr: Τα σχέδιά της για τα Χριστούγεννα λίγο πριν τον πελαργό και το δώρο που ζήτησε η κόρη της από τον Άγιο Βασίλη!

Όσα αποκάλυψε η παρουσιάστρια του "Shopping Star"

Από τότε που η μικρή Μπιάνκα μπήκε στη ζωή της, τα Χριστούγεννα για την Βίκυ Καγιά έχουν αποκτήσει άλλη διάσταση. Είναι ακόμα πιο μαγικά και πιο χαρούμενα!

Φέτος, μάλιστα, η παρουσιάστρια του «Shopping Star» έχει ακόμη έναν λόγο να λάμπει από ευτυχία καθώς μετρά αντίστροφα μέχρι να υποδεχθούν, μαζί με τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά, το νέο μέλος της οικογένειάς τους, το γιο τους.  

(H στολισμένη πόρτα του σπιτιού της)

Στη συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στο star.gr, η Βίκυ μας αποκάλυψε τα σχέδιά της για τα φετινά Χριστούγεννα. Πώς θα περάσει τις γιορτές και ποιο είναι το δώρο που ζήτησε από τον Άγιο Βασίλη η κόρη της;

«Στο σπίτι οικογενειακά, ήσυχα και χαλαρά, όπως κάθε περίοδο εορτών. Επειδή ο άντρας μου είναι ιδιοκτήτης των Fresh, αυτή η περίοδος είναι η πιο μαγική και μυρωδάτη εποχή του!», αναφέρει και προσθέτει πως για εκείνη φέτος τα Χριστούγεννα είναι ακόμα πιο ιδιαίτερα.

«Πάντα μου άρεσε το στόλισμα του δέντρου, τα δώρα, η αγάπη και η θαλπωρή αλλά φέτος τα Χριστούγεννα έχουν πάρει άλλη διάσταση, γιατί η μικρή έχει μεγαλώσει κι άλλο και περιμένει τον Άγιο Βασίλη πώς και πώς. Οπότε όλο και κάτι παραπάνω στολίζουμε, όλο και κάτι παραπάνω λέμε και έχει γίνει μαγικό. Πιστεύω με τα παιδιά οι γιορτές παίρνουν άλλη διάσταση».

Η μικρή Μπιάνκα, η οποία είναι 2,5 ετών, έχει ζητήσει ήδη το δώρο της από τον Άγιο Βασίλη. Βέβαια, δεν έχει μεγάλες απαιτήσεις από εκείνον!

«Ο Άγιος Βασίλης θέλει να της φέρει μια μπλε μπάλα. Δε θέλει πολλά. Θα περιμένει λέει στον καναπέ να τον δει», όπως λέει στο star.gr η Βίκυ Καγιά, ενώ συμπληρώνει ότι ο ασπρομάλλης γέροντας πιθανότατα θα τους επισκεφθεί λίγο νωρίτερα από την Πρωτοχρονιά. 

«Θα έρθει ο Άγιος Βασίλης, αλλά δε νομίζω ανήμερα. Θα κάνουμε ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι με τους φίλους της και τους συμμαθητές της μες στις γιορτές, οπότε θα έρθει και ο Άγιος Βασίλης», μας λέει.

Όσο για το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων για εκείνη και τον σύζυγό της;

«Το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων είναι η κόρη μου και τώρα ο ερχομός του γιου μου. Δεν μπορώ να πω ότι τίποτα ξεπερνάει αυτή τη χαρά και την ευτυχία. Και πιστεύω ότι αυτό είναι το καλύτερο δώρο που έχω κάνει κι εγώ στο σύζυγό μου αντίστοιχα», εξομολογείται.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια του "Shopping Star" δεν παρέλειψε να στείλει τη δική της ευχή στους αναγνώστες του star.gr.

«Όσο τετριμμένο κι αν ακούγεται, η ευχή για το 2018 είναι υγεία, αγάπη, σεβασμό και πολλή τύχη!» 

Δείτο στο βίντεο στιγμές της Βίκυς Καγιά από το "Shopping Star"...

Της Στέλλας Αθανασάκη (sathanasaki@star.gr)
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top