Αυξάνεται η «Ελένη»: Με μια ώρα παραπάνω εκπομπή (τελικά) η Μενεγάκη

Έγινε αλλαγή στο πρόγραμμα του σταθμού

Με μια ώρα παραπάνω εκπομπή (τελικά) η Μενεγάκη

Νέα δεδομένα για την «Ελένη».

Η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη μπορεί στην αρχή της φετινής σεζόν να είχε ανακοινώσει ότι θα βρίσκεται στον αέρα μια ώρα λιγότερο από όσα μας είχε συνηθίσει, αλλά τελικά μοιάζει να επιστρέφει... στις παλιές της συνήθειες.

Όπως φαίνεται μέσα από το πρόγραμμα της νέας εβδομάδας του Alpha - θα ισχύσει δηλαδή από Δευτέρα -, η εκπομπή της "βασίλισσας" της μεσημεριανής ζώνης αυξάνεται κατά 50 λεπτά και επιστρέφει αισίως στο... 3ωρό της.

Τι κι αν το σύνθημα στην έναρξη της σεζόν ήταν «Λιγότερη “Ελένη”, καλύτερη “Ελένη”», τελικά αυτό αλλάζει, όπως φάνηκε στην αλλαγή που έστειλε αιφνιδιαστικά το απόγευμα της Παρασκευής ο σταθμός της Κάντζας.

Για να δούμε αν τελικά αυτή η κίνηση - με αφορμή το παιχνίδι με τα “τετράγωνα” το οποίο παραδοσιακά προβάλλεται τέτοια περίοδο κάθε χρόνο με την παρουσιάστρια να μοιράζει δώρα στο κοινό - θα της δώσει ξανά τα μεγάλα νούμερα τηλεθέασης που δε βλέπει εδώ κι αρκετό καιρό στις μετρήσεις της Nielsen...

 
Δείτε την επίσημη ανακοίνωση του Alpha:


«Από τη Δευτέρα 11/12/2017 έως και την Παρασκευή 15/12/2017 το πρόγραμμα από τις 13:00 έως τις 15:50 διαμορφώνεται ως εξής:

13:00     ΕΛΕΝΗ

15:50     SLAM

Το υπόλοιπο πρόγραμμα παραμένει ως έχει»

 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top