Spoiler Survivor: Αυτή είναι η τριάδα του μεγάλου τελικού;

Τι λέει το ρεπορτάζ του star.gr

Survivor: Αυτή είναι η τριάδα του μεγάλου τελικού;

Πέρασαν κιόλας 3 μήνες και κάτι από την ημέρα που μπήκαν στη ζωή μας οι εξωτικές παραλίες, οι καρύδες, τα αγωνίσματα, τα έπαθλα, ο Άγιος Δομίνικος, εν ολίγοις το Survivor.

Και να που έφτασε η στιγμή που θα ρίξει αυλαία το ριάλιτι επιβίωσης που έκανε τα μηχανάκια και τις μετρήσεις τηλεθέασης να «τρελαθούν».

Το επεισόδιο της Δευτέρας θα είναι ένα από τα πλέον σημαντικά, μιας και μετά από αυτό όλοι θα ξέρουν ποια θα είναι τα τρία πρόσωπα που το βράδυ της Τρίτης θα δώσουν το «παρών» στο Άλσος Βείκου, στο Γαλάτσι, όπου θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό.

Εκτός κι αν θέλετε να πάρετε το ρίσκο, να συνεχίσετε να διαβάζετε το εν λόγω άρθρο και να μάθετε πριν αρχίσει η προβολή του τι θα γίνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, έχει ήδη κριθεί ποιος δεν θα είναι στον αγωνιστικό χώρο το βράδυ του ημιτελικού και ποια θα είναι η τελική τριάδα που θα διεκδικήσει το μεγάλο έπαθλο. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Κώστα Αναγνωστόπουλο.

Ο Μισθοφόρος είναι ο παίκτης που έφτασε στην πηγή, αλλά δεν θα πιει από το νερό του… ημιτελικού.

Και αν αποδειχθεί σωστή η πληροφορία, καταλήγουμε στην τριάδα του Survivor που περιλαμβάνει τα φαβορί: Γιώργος Αγγελόπουλος, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και Κωνσταντίνος Βασάλος είναι τα αγόρια που με αέρα Αγίου Δομίνικου θα τα δώσουν όλα μπροστά στο ελληνικό κοινό θα τερματίσουν πρώτοι!

Μένει, λοιπόν, να αποδειχθεί…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top