Survivor ΤΕΛΟΣ: ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ η Λάουρα Νάργες-Ξέσπασε σε κλάματα η Ευρυδίκη

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Τέρμα στα κοτσιδάκια στην παραλία του Αγίου Δομίνικου!

Αν και οι προβλέψεις, τα ρεπορτάζ και τα spoiler έδιναν εκτός Survivor την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τελικά ο παίκτης που «έχασαν» οι «Διάσημοι» δεν είναι άλλη από την Λάουρα Νάργες.

«Ξέρω ότι με περιμένουν σφιχτές αγκαλιές πίσω στην Ελλάδα και θα τους σφίξω, Σάκη, όσο πιο πολύ μπορώ», είπε αρχικά η Λάουρα, ενώ η Ευρυδίκη Βαλαβάνη κατά τη διάρκεια των όσων έλεγε η συμπαίκτριά της δεν σταμάτησε να κλαίει.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερή μου ανησυχία είναι η Ευρυδίκη, επειδή την αφήνω μόνη της, αλλά είμαι σίγουρη ότι επειδή είναι δυνατή θα τα καταφέρει. Είμαι πολύ χαρούμενη κι ευτυχισμένη που έκανα αυτή την επιλογή, να έρθω στο Survivor. Έχω διδαχθεί πολλά μαθήματα σε αυτό το παιχνίδι και αυτό είναι μεγάλο δώρο. Έχω περάσει φανταστικές στιγμές, γέλασα με την καρδιά μου, έμαθα να ξεπερνάω τον εαυτό μου…».

Μάλιστα, οι πληροφορίες αυτές είχαν φτάσει στο star.gr που από νωρίς το απόγευμα σας είχε γράψει ότι τελικά το αποτέλεσμα δεν θα ήταν αυτό που… φημολογούνταν. 

Όπερ και εγένετο!

Μετά από ένα συμβούλιο του νησιού γεμάτο αγωνία, μιας και στην παρούσα φάση κανείς από τους προτεινόμενους παίκτες (Κώστα Κοκκινάκη, Μπο, Λάουρα Νάργες, Ευρυδίκη Βαλαβάνη) δεν θέλει να φύγει, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε το αποτέλεσμα – απόφαση του κοινού.

Έτσι, πλέον η ξανθιά της ομάδας των «Διασήμων» και ένα από τα «διαμαντάκια» της κλίκας δε θα συνεχίσει να αγωνίζεται - αλλά ούτε και να πεινάει. Μπορεί τελικά η αρνητική ενέργεια που ένιωθε την ώρα του αγωνίσματος, όπως σας είχαμε γράψει στο star.gr, να ήταν προαίσθημα για τα... μαντάτα που ερχόνταν προς το μέρος της...

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top