ΑΠΟΧΩΡΕΙ η Λάουρα από το Survivor; ΘΡΙΛΕΡ με τo σημερινό αποτέλεσμα

Τι λέει το ρεπορτάζ του star.gr

ΑΠΟΧΩΡΕΙ η Λάουρα από το Survivor; ΘΡΙΛΕΡ με τo σημερινό αποτέλεσμα

Κάθε αποχώρηση έχει το δικό της σασπένς, αλλά μάλλον η σημερινή έχει ένα κλικ παραπάνω, μιας και άλλα περιμέναμε και (μάλλον) άλλα θα δούμε!

Κοκκινάκης, Μπο, Λάουρα και Ευρυδίκη. Σε ποιον πέφτει τελικά ο κλήρος της αποχώρησης; Ποιος θα είναι εκείνος που σιγά – σιγά θα πάρει το δρόμο της επιστροφής και θα αρχίσει να γεμίζει το στομάχι του με κανονικό φαγητό και όχι με καρύδες ρύζι (και τυχόν έπαθλο) – ας το δούμε και λίγο από τη θετική του πλευρά!

Οι πρώτες διαρροές κάνουν λόγο για αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη. Οι ίδιες πληροφορίες, που μεταδόθηκαν και από εκπομπές, όπως η εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω», μίλησαν και με ποσοστά.

Συγκεκριμένα, αγαπημένοι του κοινού αναδείχθηκαν ο Κώστας Κοκκινάκης με 38,2% και ο Μπο με 31,8%, που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους για να παραμείνουν στον Άγιο Δομίνικο.

Για τα κορίτσια τα πράγματα ήταν λίγο διαφορετικά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ίδιας εκπομπής, η Λάουρα Νάργες συγκέντρωσε ποσοστό 15,1% και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη 14,9%.

Οπότε - θεωρητικά πάντα - η Ευρυδίκη πρέπει ήδη να είναι σε ξενοδοχείο και περιμένει να παιχτεί το επεισόδιο για να μπορέσει να πιάσει στα χέρια της το κινητό της και να αρχίσει πλέον να έχει επαφή και επικοινωνία με τον «έξω κόσμο».

Η μήπως όχι;

Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, ίσως και να μην πρέπει να πάνε οι συγγενείς της Ευρυδίκης στο αεροδρόμιο για να την… παραλάβουν, αλλά να πάνε οι συγγενείς της Λάουρας.

Το ρεπορτάζ του star.gr έρχεται να βάλει ένα ερωτηματικό στις μέχρι τώρα διαρροές. Χωρίς κανείς να μπορεί να είναι σίγουρος για τι τελικά συμβαίνει στο εξωτικό νησί (ειδικά μετά από τα ψεύτικα spoiler που διαρρέονται προκειμένου να υπάρξει σύγχυση), φαίνεται πως τα κορίτσια στο Survivor δεν θα ξανακάνουν τα μαλλιά τους κοτσιδάκια, ενώ και από την άλλη πλευρά οι συμπαίκτες της ίσως νιώσουν και μια «ανακούφιση». Και λέμε ανακούφιση γιατί όλοι μας ακούσαμε στα επεισόδια να λένε ότι - άσχετα με τις κλίκες που υπάρχουν και συντηρούν την παραμονή παικτών στο παιχνίδι -, στο σημείο που έχουν φτάσει, μετά από 3 μήνες παραμονής στην παραλία τα κριτήρια (παραμονής και) αποχώρησης θα έπρεπε να είναι καθαρά αγωνιστικά. Και όπως πολλάκις έχει γραφτεί στα social media και έχει ειπωθεί σε όλες τις εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης που καταπιάνονται με το ριάλιτι του ΣΚΑΙ, η Λάουρα δεν είναι ξεκάθαρα το δυνατό χαρτί της ομάδας των «Διασήμων».

Βέβαια, ένα τέτοιο αποτέλεσμα μπορεί να κάνει όσους «έκραζαν» και «ξεσπάθωναν» εναντίον της αθλητικογράφου του Survivor να «τα πάρουν», γιατί ίσως η ψήφος τους δεν έπιασε τόπο.

Από την άλλη θα χαρούν εκείνοι που – αντίστοιχα – έκαναν αναρτήσεις για το πόσο κακή παίκτρια είναι και πλέον μάλλον θα τους δούμε να γράφουν ότι «τελείωσαν οι διακοπές» της και "πολύ άργησε".

Σε κάθε περίπτωση, το αποτέλεσμα θα το δούμε στην οθόνη σε μόλις μερικές ώρες…

 

ΥΓ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι άντρες παραμένουν «ανέγγιχτοι» και ένα από τα δύο κορίτσια της κλίκας «διαμαντάκια» που είναι ακόμα στην παραλία του Αγίου Δομίνικου θα αφήσει τους άλλους δύο μόνους.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top