Survivor: Τους έχει τρελάνει ο Ντάνος- Τα καρφιά και οι αποκαλύψεις του Πάνου Αργιανίδη!

Δείτε τι ανέφερε στην εκπομπή της Μελέτη ο μάνατζερ ράγκμπι

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ήταν ο Πάνος Αργιανίδης ο οποίος αποχώρησε πριν λίγο καιρό από το Survivor. Η παρουσιάστρια τον υποδέχθηκε με τη μπλούζα με τα αστεράκια που φορούσε ο "Μαχητής" στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο μάνατζερ ράγκμπι δεν θα μπορούσε να μην απαντήσει στο «καυτό» θέμα που δεν είναι άλλο από τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Μετά τις αποκαλύψεις της Ειρήνης Κολιδά και ο Πάνος εξήγησε τους λόγους που οι Μαχητές έστειλαν τον Ντάνο στην ομάδα των Διασήμων, ρίχνοντας φυσικά τα «καρφιά» του.

«Σκιαγραφώντας το χαρακτήρα του Γιώργου είναι ένας χαρακτήρας αρκετά δύσκολος. Δεν θεωρώ ότι είναι κακό παιδί! Δεν είναι εύκολα προσεγγίσιμος. Δεν θεωρώ ότι μπορείς να του μιλήσεις και να επικοινωνήσεις καλά μαζί του, με τον τρόπο βέβαια που θες εσύ. Ο Γιώργος έχει τρόπο να σε πηγαίνει εκεί που θέλει. Δεν θεωρώ ότι είναι κακό παιδί! Επειδή τον ζήσαμε αρκετές μέρες πριν στα casting, οι περισσότεροι που τον ψηφίσαμε κρίναμε ότι είναι ένας χαρακτήρας που δεν μπορεί να επικοινωνήσει εύκολα μαζί μας» ανέφερε και πρόσθεσε: «Καταλάβαινες περίπου με ποιον ταιριάζεις και με ποιον όχι».

«Εγώ δεν μπορώ να κρίνω έναν χαρακτήρα αν είναι καλός ή κακός. Με αυτά που έχω δει, εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν μπορώ να επικοινωνήσω μαζί του. Από εκεί και πέρα το πώς βγαίνει έξω από την παραγωγή, το πώς βγαίνουν τα βίντεο, το πώς βγαίνει όλος ο τρόπος συμπεριφοράς αυτό δεν μπορείς να το ξέρεις όταν είσαι μέσα στο παιχνίδι».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top