SPOILER και την Τρίτη: ΑΥΤΗ η ομάδα θα κερδίσει σήμερα την ΑΣΥΛΙΑ

Όσα θέλετε να ξέρετε για το SURVIVOR της Τρίτης

SPOILER και την Τρίτη: ΑΥΤΗ η ομάδα θα κερδίσει σήμερα την ΑΣΥΛΙΑ

Μπορεί όλοι να… «ψοφάνε» για να δούνε την ίντριγκα που – όπως έχουμε δει στο τρέιλερ που προβάλλεται -  έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στους «Διάσημους» και τον πρώην «Διάσημο» και νυν «Μαχητή» Γιάννη Σπαλιάρα, όμως ας μη γελιόμαστε: το ζουμί βρίσκεται στην ασυλία!

Παρόλο που έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε πώς υποδέχθηκαν οι «Μαχητές» το νέο μέλος, το πώς το είδαν οι «Διάσημοι», αλλά και το γιατί είδαμε τον Bo και τον Γιώργο Χρανιώτη να δηλώνουν ενοχλημένοι από την αντίδραση του Γιάννη Σπαλιάρα αμέσως μετά την ψηφοφορία, η βραδιά κλείνει με συμβούλιο στο νησί και όλοι «καίγονται» να μάθουν ποιοι κατάφεραν να τη γλιτώσουν!

Μάλιστα, στο επεισόδιο της Τρίτης, θα αποδειχθεί και αν τελικά οι «Διάσημοι» «έδιωξαν» ένα από τα καλά «χαρτιά» της ομάδας τους ή έπραξαν… σωστά και πλέον είναι πιο δυνατή ομάδα!

Σύμφωνα με τις πήγές του star.gr, που μέχρι στιγμής έχουν αποδειχθεί αξιόπιστες και το ρεπορτάζ μας, η ομάδα που θα κερδίσει την ασυλία είναι – μετά από μια μεγάλη ανατροπή που θα γίνει την ώρα του αγωνίσματος – οι Μαχητές, νίκη που μάλιστα χρωστάνε στο νέο τους απόκτημα που δεν είναι άλλο από τον Γιάννη Σπαλιάρα!

Όσο για τους αντιπάλους και πρώην συμπαίκτες του υπερδύναμου - όπως θα αποδειχθεί - νεοσύλλεκτου "Μαχητή"; Όπως λένε οι πηγές μας, εκείνοι θα ακολουθήσουν τη γνωστή διαδικασία: η ισορροπία τους στη δοκό θα δείξει ποιοι δεν θα βρεθούν στη δυσάρεστη θέση του προτεινόμενου!

Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούμε ξανά! 

 

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή 

email: k.filippitzi@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top