Μόνο στο star.gr: ΕΚΛΕΙΣΕ η επιτροπή του «So you think you can dance»! Ονόματα - έκπληξη μπήκαν στο... χορο

Όλο το ρεπορτάζ του star.gr

Μόνο στο star.gr: ΕΚΛΕΙΣΕ η επιτροπή του «So you think you can dance»! Ονόματα - έκπληξη μπήκαν στο... χορο

Είχαμε μείνει στα τρία ονόματα που ήταν σε προχωρημένες συζητήσεις με τους Αντενικούς για να στελεχώσουν την κριτική επιτροπή του νέου talent show που είναι στα σκαριά και δεν είναι άλλο από το «So you think you can dance»!

Όπως είχατε διαβάσει στο star.gr, ο Ιβάν Σβιτάϊλο, ο Πάνος Μεταξόπουλος και η Ελένη Φουρέιρα ήταν (σχεδόν) δεδομένο ότι θα ήταν τα πρόσωπα που θα έκριναν του wanna be χορευτές της χώρας. Και έλειπε ένα όνομα που θα «γέμιζε» την τέταρτη καρέκλα, λίγο πριν αρχίσουν οι παρουσιάσεις των διαγωνιζομένων μπροστά στους κριτές.

Αλλά να που ο ΑΝΤ1 μας την έσκασε και τελικά οι κριτές θα είναι πέντε!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star.gr, τελικά οι ιθύνοντες αποφάσισαν η κριτική επιτροπή να αποτελείται από 5 άτομα και τα δύο ονόματα που προστίθενται είναι ονόματα σκέτη έκπληξη: ο λόγος για τον Ιωάννη Μελισσανίδη και τον Κωνσταντίνο Ρήγο! Οι δύο άντρες θα συμμετάσχουν στο σόου χορού που θα κάνει πρεμιέρα στο κανάλι των Σπάτων λίγο μετά το Πάσχα και συγκεκριμένα στις 20 Απριλίου.

Να υπενθυμίσουμε ότι η παρουσιάστρια του σόου που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο τηλεοπτικό κοινό της Ελλάδας, πριν από δέκα χρόνια θα είναι η Δούκισσα Νομικού, κάτι που ανακοίνωσε και η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τις αναρτήσεις που έκανε! Άλλωστε, Δούκισσα και χορός πάνε… πακέτο, μιας και η παρουσιάστρια έχει εμπειρία αφού παρουσίαζε για πολλές σεζόν το Dancing with the stars!

Δασκάλες είναι (σχεδόν) δεδομένο ότι θα είναι στη σχολή, όπως σας είχαμε ξαναγράψει, η Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής και χορεύτρια, Όλγα Πηλιάκη, αναμένεται να είναι coach των χορευτών που θα «επιλεχθούν» τελικά μέσα από τις οντισιόν.

Μπορεί πολλοί να την ξέρουν ως τη σύζυγο του Στέλιου Χανταμπάκη και μητέρα των δύο τους παιδιών, αλλά η Όλγα έχει σχέση πολλών χρόνων με τον χορό! Και αυτό θα το «εμπεδώσουν» τώρα όλοι μια και καλή! Αντίστοιχο ρόλο θα έχει και Κόρτνεϊ Πάρκερ που έχει ήδη δεχθεί πρόταση. Το κορίτσι του Χρήστου Μάστορα από τις Μέλισσες έχει χορέψει… πολλά χιλιόμετρα και είναι πολύ κοντά στο να πει το «ναι»!

Η προβολή των οντισιόν προγραμματίζεται να ξεκινήσει την Πέμπτη 20 Απριλίου, με τα επεισόδια να προβάλλονται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή για 4 ή 5 εβδομάδες.

 

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top