ΕΤΣΙ ξεκίνησε η Τατιάνα την εκπομπή της - ΔΕΙΤΕ όλα όσα είπε για τη μήνυση που υπέβαλε εναντίον της ο Λαγός

"Η δύναμη είναι στην ψυχή και στο μυαλό! Η δύναμη δεν είναι στο σωματικό εκτόπισμα", είπε μεταξύ άλλων

Είναι το πρόσωπο της ημέρας, μιας και από την Πέμπτη ζει στιγμές… απείρου κάλους μετά την μήνυση που υπέβαλλε ο χρυσαυγίτης βουλευτής Γιάννης Λαγός κατά της ίδιας, σε μια προσπάθεια φίμωσης της μετά από την παρουσίαση του θέματος με την εισβολή των χρυσαυγιτών και το ξύλο σε σχολείο στο Πέραμα.

Την πρώτη της τοποθέτηση την έκανε το πρωί της Παρασκευής, μέσα από τη σελίδα της στο προσωπικό της Blog στο Tlife! Στέλνοντας τους αγωνιστικούς της χαιρετισμούς η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος έγραψε μεταξύ άλλων «Θέλω λοιπόν να σας διαμηνύσω ότι αν και γυναίκα…  φοράω συχνά παντελόνια. Δεν σας φοβάμαι. Σήμερα θα είμαι και πάλι μάχιμη και έτοιμη να καταγγείλω το άδικο, να προστατέψω τους αδύναμους και να κάνω ελεύθερα τη δουλειά μου. Γιατί η Δημοκρατία, δεν θα σας αφήσει να μου στερήσετε το δικαίωμα αυτό. Πολλά ευχαριστώ σε όλους για τη συμπαράσταση και τα μηνύματα αγάπης».

Και από εκείνη την ώρα και μετά όλοι περίμεναν την εκπομπή της που ήταν κάτι παραπάνω από δεδομένο ότι θα υπήρχε μια πιο εκτενής και δεικτική τοποθέτηση. Όπερ και εγένετο.

«Είστε καλά; Δυνατοί; Γιατί η δύναμη είναι στην ψυχή και στο μυαλό! Η δύναμη δεν είναι στο σωματικό εκτόπισμα. Δύναμη μπορεί να έχει ένας άντρας, μια γυναίκα, ένα παιδί. Ένα αθώο παιδί μπορεί να έχει ψυχή λιονταριού. Αυτή είναι η πραγματική δύναμη και αυτή είναι η πραγματική μαγκιά με την καλή της έννοια. Δύναμη δεν είναι να τα βάζεις με τους αδύναμους. Δύναμη δεν είναι να τα βάζεις με απροστάτευτα παιδιά, διωκόμενα από τον πόλεμο. Δύναμη δεν είναι να τα βάζεις με τους κατατρεγμένους. Δύναμη είναι να τα βάζεις με τους δυνατούς. Το άλλο δεν λέγεται μαγκιά, λέγεται ψευτομαγκιά. Αυτά έχω να πω γενικώς», είπε μετά την πρώτη καλησπέρα που απεύθυνε στο τηλεοπτικό κοινό η Τατιάνα Στεφανίδου και συνέχισε: «Αυτή ήταν φίλοι μου μια γενική τοποθέτηση για τη δύναμη. Σήμερα είπα Παρασκευή να ξεκινήσουμε με αυτά».

Ακολούθησε πάσα της για τα θέματα που θα έχει σήμερα η εκπομπή της με πρώτο και… καλύτερο το θέμα που αφορά την ίδια και τις περιπέτειες που έχει από το απόγευμα της Πέμπτης με την αστυνομία και τις δικαστικές αρχές.

«Εχθές πληροφορήθηκα κάποια στιγμή ότι ο κύριος Λαγός κατέθεσε εναντίον μου μήνυση για την προχθεσινή εκπομπή που έκανα με αφορμή τα επεισόδια σε σχολείο του Περάματος, στηλιτεύοντας την εισβολή των Χρυσαυγητών και την προσπάθεια εισβολής στο σχολείο. Γεγονότα που κατέγραψε ο αδιάψευστος μάρτυρας: η κάμερα. Όχι μία, πολλές. Τα όσα εκτυλίχθηκαν στη συνέχεια, θα σας τα αναφέρω με λεπτομέρεια. Ένα θέλω να σας πω, ότι πρόκειται για μια προσπάθεια εκφοβισμού και δε φοβόμαστε εμείς οι δημοσιογράφοι. Πρόκειται για μια προσπάθεια φίμωσης και δεν πρόκειται να σταματήσουμε να στηλιτεύουμε τη βία και τέτοιες συμπεριφορές. Και χαίρομαι που τη μήνυση αυτή και την προσπάθεια φίμωσης και εκφοβισμού του τύπου από τη Χρυσή Αυγή, καταδίκασε το σύνολο του πολιτικού κόσμου. Βγήκαν όπως θα δούμε στη συνέχεια ανακοινώσεις από όλα τα κόμματα, σκληρές ανακοινώσεις, καταδικαστικές. Τόσο για τα θλιβερά επεισόδια για στο σχολείο του Περάματος, όσο και για τα όσα προσπάθησαν κάποιοι να προκαλέσουν χθες το βράδυ. Διότι θέλω να σας πω το εξής: κάνοντας ρεπορτάζ στην προσπάθεια μπούκας των χρυσαυγιτών στο Πέραμα, είδαμε ελάχιστη, ανεπαρκέστατη αστυνομική δύναμη εκεί για να προστατεύσει το σχολείο. Αντίθετα, δύο περιπολικά. Ένα έξω από το Epsilon, ένα έξω από το σπίτι μου για πολλές ώρες, δύναμη της ελληνικής αστυνομίας, έσπευσε να συλλάβει εμένα επειδή μετέδωσα και σχολίασα τα γεγονότα»

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top