Μάρα Ζαχαρέα: Τα ωραιότερα χριστουγεννιάτικα θαύματα συμβαίνουν στη ζωή… όχι στις ταινίες!

Εγγυημένη η εντιμότητα του Χαμόγελου του Παιδιού, δήλωσε η κεντρική παρουσιάστρια ειδήσεων του Star

«Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι και φέτος εδώ. Ήμασταν και πέρυσι. Να είμαστε όλοι καλά να είμαστε και του χρόνου. Πώς πηγαίνετε;», ήταν οι πρώτες φράσεις που είπε το μεσημέρι της Παρασκευής η Μάρα Ζαχαρέα στον τηλεμαραθώνιο αγάπης για το "Χαμόγελο του Παιδιού" που διοργάνωσε η εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» με την παρουσιάστρια της εκπομπής να της απαντάει ότι πάνε καλά, αλλά θέλουν και καλύτερα.

Πρόκειται για τη συντονισμένη προσπάθεια του Star που γίνεται για το καλό του συλλόγου, ο οποίος δημιουργήθηκε από τον Κώστα Γιαννόπουλο με σήμα κατατεθέν το χαμόγελο του μικρού Ανδρέα.

 

Εγγυημένη η εντιμότητα του Χαμόγελου του Παιδιού

 

«Νομίζω ότι είναι δύσκολη στιγμή για όλους τους συμπολίτες μας, σε όλη την Ελλάδα, αλλά το θετικό – και το είδαμε και πέρυσι αυτό – είναι πως ο Έλληνας και από το υστέρημά του θα δώσει όταν ξέρει ότι ο σκοπός είναι καλός και είναι έντιμος. Γιατί έχουμε δει πάρα πολλά πράγματα. Έχουμε δει να δίνονται χρήματα και στη συνέχεια να εξαφανίζονται, αλλά το "Χαμόγελο του παιδιού" είναι εγγύηση. Αν κάποιος νιώθει μέσα από την καρδιά του ότι θέλει να δώσει κάτι να βοηθήσει το συνάνθρωπό του και όχι μόνο επειδή έρχονται τα Χριστούγεννα, οποιαδήποτε στιγμή, ξέρει ότι θα τα δώσει κάπου που θα πιάσουν τόπο, που δεν θα τον κοροϊδέψει κανένας. Και νομίζω ότι αυτό είναι σημαντικό», είπε η κεντρική παρουσιάστρια ειδήσεων του Star, απευθύνοντας με τον τρόπο αυτό και το δικό της κάλεσμα στο τηλεοπτικό κοινό για να συνεισφέρει, ει δυνατόν, στον τηλεμαραθώνιο του συλλόγου.

Αφού δέχτηκε το θερμότερο «ευχαριστώ» από τον Πρόεδρο και μπαμπά του μικρού Ανδρέα για τα καλά της λόγια, η Μάρα Ζαχαρέα συμπλήρωσε: «Θα σου πω κάτι που μου έχει διδάξει η ζωή εμένα μέχρι τώρα. Οτιδήποτε κάνεις, σου επιστρέφεται με κάποιον τρόπο. Αν έχεις κάνει καλό, θα σου έρθει σε κάποια πτυχή της ζωής σου, προσωπική, επαγγελματική, στην οικογένειά σου, θα σου γυρίσει το καλό. Όπως επίσης και αν έχεις κάνει το κακό, θα σου γυρίσει και θα την πληρώσεις αργά ή γρήγορα. [..] Νομίζω ότι όταν βοηθάς, νιώθεις καλά και εσύ ο ίδιος. Και βοηθάς τα παιδιά και βοηθάς το Χαμόγελο, αλλά νομίζω ότι δεν το κάνουμε μόνο για τους άλλους, το κάνουμε και για τη δικιά μας την ψυχή. Και αυτές τις ημέρες είναι καλό να το θυμόμαστε». 

Κρατώντας στα χέρια της κάρτα με τον αριθμό 19810, η Μάρα Ζαχαρέα κάλεσε για ακόμα μια φορά όποιον έχει τη διάθεση και τα χρήματα να βοηθήσει στην προσπάθεια αυτή του Star Channel.

«Σαν τον τίτλο το θαύμα των Χριστουγέννων που βλέπουμε στις ταινίες και λες δεν γίνονται αυτά στη ζωή. Αλλά τελικά στη ζωή γίνονται περισσότερα από ότι παρακολουθείς στις ταινίες και είναι υγρά τα μάτια σας τώρα και τα δικά μου θα γίνουν σε λίγο. Όμως, θέλω να κρατήσουμε τη θετική πλευρά όλης αυτής της ιστορίας, όχι τη στενάχωρη και να αναδείξουμε το εξής: δυστυχώς ζούμε σε μια χώρα που όλοι εσείς δεν έχετε να παλέψετε με την αντικειμενική δυστυχία – στενάχωρη κατάσταση ενός παιδιού, αλλά και με το ελληνικό κράτος, το οποίο όχι μόνο δε βοηθάει, αλλά ταλαιπωρεί κιόλας. Και δε λέω ότι το κάνει από κακή πρόθεση, αλλά είναι έτσι η γραφειοκρατία, έτσι σκουριασμένες είναι οι δομές, που εκεί που θέλεις το κράτος αρωγό δίπλα σου, σε αυτό που κάνεις, να σε πάρει και να σε πάει παραπέρα, να σε βοηθήσει, όχι μόνο δεν το κάνει αυτό, αλλά σε τραβάει και παραπίσω», είπε κλείνοντας.

Μάλιστα, ο Κώστας Γιαννόπουλος ευχαρίστησε για ακόμα μια φορά την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του σταθμού και ευχήθηκε η επόμενη κινητή μονάδα του «Χαμόγελου» να έχει τη σφραγίδα του Star!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top