Προκαλούν ξανά οι Τούρκοι – Σενάρια για βύθιση ελληνικού πλοίου

Η Γενί Σαφάκ κάνει λόγο για επικείμενο θερμό επεισόδιο μεταξύ Τουρκίας – Ελλάδας

Σενάρια για τουρκικό πλοίο που θα βυθίσει ελληνικό

Μετά το χθεσινό σοβαρό περιστατικό στη νήσο Ρω, όπου τουρκικό ελικόπτερο έκανε χαμηλή πτήση χωρίς φώτα, αργά τη νύχτα με την ελληνική πλευρά να απαντά με προειδοποιητικές βολές σήμερα ένα προκλητικό δημοσίευμα βγαίνει στη δημοσιότητα από τουρκική φιλοκυβερνητική εφημερίδα.

Πυρά κατά τουρκικού ελικοπτέρου στη νήσο Ρω: Συναγερμός στο Πεντάγωνο – «Θα σας ξεριζώσουμε τα δόντια» λέει ο Μπαχτσελί

Συγκεκριμένα, η Γενί Σαφάκ κάνει λόγο για επικείμενο θερμό επεισόδιο μεταξύ Τουρκίας – Ελλάδας, με πιθανό σενάριο τη βύθιση ελληνικού πλοίου από τουρκικό στο Αιγαίο.

Το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα περιγράφει τι θα συμβεί αν οι Τούρκοι βυθίσουν ελληνικό πλοίο με τον αρθρογράφο να επισημαίνει ότι σε αυτήν την περίπτωση, όλες οι χώρες της Ευρώπης θα συμμαχήσουν εναντίον της Τουρκίας.

Μπορεί το εν λόγω άρθρο να βασίζεται σε ένα σέναριο που παρουσιάζει ο Τούρκος δημοσιογράφος, ωστόσο αυτό βλέπει το φως της δημοσιότητας σε μια περίοδο που οι σχέσεις Ελλάδας – Τουρκίας είναι τεταμένες.

Ο Τούρκος αρθρογράφος μοιάζει να εκφράζει ακόμη τον φόβο του για μια προβοκάτσια (ίσως από γκιουλενιστές) με στόχο να βρεθεί η Τουρκία σε δύσκολη θέση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top