Σπάνιες στιγμές τρυφερότητας μεταξύ Ντόναλντ και Μελάνια – Το στραβοπάτημα, η αγκαλιά και το δημόσιο φιλί

Οι τελευταίες εικόνες από τη σημερινή δημόσια εμφάνιση τους δείχνουν πως η σχέση τους έχει αναθερμανθεί

Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε συνηθίσει το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ σε τρυφερά ενσταντανέ, ιδίως μάλιστα μετά τις φήμες που ήθελαν τον Αμερικανό Πρόεδρο και την Πρώτη Κυρία να διανύουν περίοδο κρίσης στον γάμο τους.

Όμως τόσο οι κάμερες όσο και ο φωτογραφικός φακός έπιασε Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ σε τρυφερές στιγμές που δεν έχουμε ξαναδεί.

Κατά την αποχώρηση του ζεύγους από τον Λευκό Οίκο, η Μελάνια υπέρκομψη μεν, αλλά στραβοπάτησε. Βλέπετε τα τακούνια δε βοηθούν πολύ το βήμα μέσα στο γκαζόν. Ευτυχώς που την κρατούσε ο «Πλανητάρχης» από τη μέση και δεν έπεσε. Εκείνη τον αντάμειψε τυλίγοντας το χέρι της στη μέση του και επιβιβάστηκαν μαζί στο προεδρικό αεροσκάφος με προορισμό το New Hampshire.

Eκεί, λίγο πριν την ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ, είδαμε το ζεύγος να φιλιέται δημοσίως σχεδόν ξυστά στα χείλη, με τη Μελάνια να του δίνει χώρο στο βήμα, χαϊδεύοντας τον στον ώμο. Ε πώς να μην είναι αναπτερωμένο το ηθικό του Πλανητάρχη;

Την επιβολή της εσχάτης των ποινών στους εμπόρους ναρκωτικών προτείνει ο Ντόναλντ Τραμπ.

Στην ομιλία του αποκάλυψε σχέδιο το οποίο περιλαμβάνει αυστηροποίηση των ποινών απέναντι σε όσους εμπλέκονται στην αλυσίδα διακίνησης παράνομων ναρκωτικών ουσιών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top