Οικογένεια Τέρπιν: Οι γονείς των 13 παιδιών πειραματίζονταν με το sex- Oι online γνωριμίες και η «επέτειος»

Η σεξουαλική κακοποίηση και η φαινομενικά ειδυλλιακή ζωή του ζεύγους

Για τη φαινομενικά «ειδυλλιακή» ζωή του ζεύγους Tέρπιν, των γονιών που για πολλά χρόνια βασάνιζαν και είχαν έγκλειστα στο σπίτι τα 13 παιδιά τους, μίλησε για πρώτη φορά η αδερφή της, Λουίζ Άννα Τέρπιν.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Megyn Kelly Today», η Τερέζα Ρομπινέτ, περιέγραψε πώς η αδελφή της έμοιαζε να διάγει έναν ευτυχισμένο βίο με τον σύζυγό της Ντέιβιντ Άλεν Τέρπιν, πρώτα στο Τέξας και έπειτα στην Καλιφόρνια, όταν ακόμα δεν είχε γίνει γνωστό τι συνέβαινε στο «σπίτι του τρόμου».

Παράλληλα, η Τερέζα αποκάλυψε πως τόσο η ίδια, όσο και η αδελφή της μαζί με άλλα μέλη της οικογένειάς τους, είχαν πέσει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από στενό συγγενικό τους πρόσωπο, υπεράνω πάσης υποψίας.

Η αδερφή της Λουίζ Τέρπιν

Όπως περιέγραψε η αδερφή της Λουίζ Άννα, το ζευγάρι έδειχνε πως βρισκόταν σε πολύ καλή οικονομική κατάσταση καθώς έμενε πάντα σε καλά σπίτια, είχε καλά αυτοκίνητα ενώ σε τακτά χρονικά διαστήματα κανόνιζε ταξίδια στη Ντίσνεϊλαντ.

«Κάθε φορά που μιλούσα στο τηλέφωνο με τη Λουίζ, όλα έμοιαζαν τέλεια» θυμάται η αδερφή της.

Για πολλά χρόνια, η Ρομπινέτ έκανε επισκέψεις στο σπίτι της Λουίζ και του Ντέιβιντ, όμως με τα χρόνια η αδερφή της έγινε απόμακρη και οι επαφές τους περιορίστηκαν μόνο μέσω Skype.

Όπως λέει, της είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση που δεν της επιτρεπόταν να μιλά με όλα τα παιδιά μαζί, αλλά με ένα τη φορά. Οι συνομιλίες τους μέσω Skype, σταμάτησαν τελείως πριν από 8 χρόνια, ενώ εκείνη την περίοδο ήταν που η αδερφή της, Λουίζ, σταμάτησε να πηγαίνει στην εκκλησία:

 

«Ένιωθε ωραία που είχαν εγκαταλείψει την εκκλησία και δεν την εμπιστεύονταν πια. Μάλιστα πειραματιζόντουσαν και με άλλες θρησκείες. Εκείνη την περίοδο, μου είχε πει πως τα μεγαλύτερα παιδιά τη βοηθούσαν με τα μικρότερα, ώστε εκείνη και ο σύζυγός της να ανανεώσουν τη σεξουαλική τους σχέση».

Η Λουίζ Τέρπιν που ποτέ της δεν είχε καπνίσει ή πιεί, άρχισε να βγαίνει σε μπαράκια και να γίνεται τύφλα με τον σύζυγό της. Κάποια στιγμή το ζευγάρι επικοινώνησε online με έναν άνδρα και τον συνάντησε στο Huntsville της Alabama, ώστε η Λουίζ να κάνει sex μαζί του.

Ένα χρόνο αργότερα, το ζευγάρι επέστρεψε στο ίδιο ξενοδοχείο όπου η Λουίζ είχε συνευρεθεί με τον άλλον άνδρα και έκαναν sex στο ίδιο δωμάτιο και στο ίδιο κρεβάτι.

Τέλος, αναφέρθηκε και στη σεξουλική κακοποίηση που βίωσε η ίδια, η αδερφή της, η μητέρα της και μερικές ακόμα ξαδέρφες της από στενό συγγενικό πρόσωπο:

«Ήταν το μεγάλο μυστικό της οικογένειας» είπε η Ρομπινέτ, καταλήγοντας πως μετά τα όσα έκαναν στα 13 τους παιδιά, η αδερφή της Λουίζ και ο σύζυγός της Ντέιβιντ, είναι «νεκροί» για εκείνη, τονίζοντας πως θέλει να επισκεφθεί τα ανίψια της και να τους δείξει πως «ακόμα έχουν μια οικογένεια».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top