«Ή σεξ ή κόβεστε από το μάθημα» - Πιάστηκε στα πράσα η «απαιτητική» Κολομβιανή καθηγήτρια

Aντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 40 ετών - Ο άντρας της κατέθεσε αίτηση διαζυγίου -Nέα ενημέρωση 18:37

«Θέλετε καλούς βαθμούς και να περάσετε την τάξη;». Τότε «θα συνευρεθείτε ερωτικά μαζί μου» φέρεται να έλεγε η 40χρονη Κολομβιανή καθηγήτρια Γιοκάστα Μ. στους έφηβους μαθητές της.

Οι αισθησιακές γυμνές και ημίγυμνες φωτογραφίες που έστελνε η 40χρονη στους 16χρονους μαθητές της, -με σκοπό να τους ρίξει στο κρεβάτι και με την απειλή πως αν δεν υπέκυπταν «θα τους έκοβε» στους βαθμούς-, είναι αυτές που πρόδωσαν την Κολομβιανή καθηγήτρια.

Κάποιες από αυτές έπεσαν στα χέρια του πατέρα ενός εκ των μαθητών που είχε βάλει η καθηγήτρια στο μάτι και τώρα η Γιοκάστα Μ. αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως 40 έτη.

Οι παράδοξες προσκλήσεις της Κολομβιανής καθηγήτριας γίνονταν μέσω του WhatsApp, τη χρονική περίοδο από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο του 2016. Αρχικά, η ίδια ζητούσε τους αριθμούς των τηλεφώνων των μαθητών της, με το πρόσχημα να τους βοηθήσει στα μαθήματά τους. Στη συνέχεια τους προσκαλούσε στο διαμέρισμά της και εκεί απαιτούσε να υποκύψουν στις ορέξεις της για να τους περάσει στην τάξη.

Μετά τη σύλληψή της, ένας από τους μαθητές της ανήρτησε στο διαδίκτυο τις φωτογραφίες της.

Και για την ιστορία...να σας πούμε ότι η 40χρονη καθηγήτρια δεν ήταν μόνη. Είχε και σύζυγο. Μέχρι πρότινος δηλαδή, γιατί μετά τις αποκαλύψεις, και αυτός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top