Προκαλεί η 20χρονη που σκόρπισε τον θάνατο με το τζιπ της στην Ουκρανία

Είναι κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο, κόρη μεγιστάνα της ενέργειας

Τροχαίο με 5 νεκρούς προκάλεσε η 20χρονη κόρη ενός Ουκρανού ολιγάρχη με το πολυτελές τζιπ της. Όσοι είδαν το δυστύχημα ορμήσαν για να τη λυντσάρουν.

Ένα κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο έσπειρε τον όλεθρο στο Χάρκοβο. Η Αλιόνα Ζαΐτσεβα, 20 ετών, που θα δείτε στο βίντεο να ποζάρει προκλητικά, έτρεχε με 100 χλμ την ώρα, ενώ το όριο ταχύτητας ήταν 50. Από τους 6 πεζούς που τραυμάτισε, οι 3 βρίσκονται σε κώμα. Σοβαρά χτυπημένη είναι και μια εγκυμονούσα.

Κόρη Ουκρανού μεγιστάνα της ενέργειας, είχε φάει 8 φορές πρόστιμο, μέσα στα δύο χρόνια που οδηγεί, εκ των οποίων οι μισές για υπερβολική ταχύτητα. Αυτή τη φορά πέρασε με κόκκινο. Οι αυτόπτες μάρτυρες που είδαν τι συνέβη, πήγαν να τη λυντσάρουν όταν βγήκε σώα από το σμπαραλιασμένο αμάξι της. Την προστάτεψαν οι οπλισμένοι σωματοφύλακές της. Κι εκείνη χαμογελούσε στην ανάκριση, σαν να μην έγινε τίποτα.

Ο δε πατέρας της πήγε να ρίξει το φταίξιμο στον άλλο οδηγό, με το οποίον τράκαρε η κόρη του... Για τα θύματα δεν είπε λέξη. Τώρα εκφράζονται φόβοι ότι θα κινήσει τα νήματα, ώστε η κόρη του, που αντιμετωπίζει ποινή 10ετούς κάθειρξης, να ξεγλιστήσει από την τσιμπίδα του νόμου.

   

Αριστερά η Αλιόνα και δεξιά ο πατέρας της, Βασίλι Ζαΐτσεφ

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top