ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που περαστικοί ακινητοποιούν τον δράστη της επίθεσης στο Λονδίνο

Εξαγριωμένοι φωνάζουν την ώρα που τον απομακρύνουν οι αστυνομικοί

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο από τη στιγμή που περαστικοί στο Φίσμπερι Παρκ του Λονδίνου, ακινητοποιούν τον δράστη της επίθεσης εναντίον πεζών έξω από τέμενος και τον παραδίδουν στην αστυνομία. 

Όπως φαίνεται και στο βίντεο ένα αγριεμένο πλήθος έχει μαζευτεί γύρω από τους αστυνομικούς που προσπαθούν να βάλουν τον οδηγό του βαν που έπεσε πάνω σε περαστικούς μέσα στο περιπολικό.

Έξαλλοι φωνάζουν εναντίον του, ενώ στο βάθος ακούγεται κόσμος σε κατάσταση σοκ να προσπαθεί να καταλάβει τι έχει συμβεί.

Όπως μετέδωσε νωρίτερα και το star.gr, τον δράστη της επίθεσης εναντίον μουσουλμάνων που έβγαιναν από το τέμενος μετά την προσευχή του Ραμαζανίου, συνέλαβαν περαστικοί, οι οποίοι και τον κράτησαν για πάνω από 20 λεπτά μέχρι να φτάσει η αστυνομία.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός του βαν ούρλιαζε ότι θέλει να σκοτώσει όλους τους Μουσουλμάνους και έριχνε μπουνιές.

«Σκοτώστε με, σκοτώστε με», φώναζε ο δράστης, με το συγκεντρωμένο πλήθος να τον ρωτά μάταια γιατί το έκανε αυτό, χωρίς να παίρνει απάντηση. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top