ΜΥΡΙΖΕΙ ΜΠΑΡΟΥΤΙ! Ανατριχιαστικές εικόνες ΠΟΛΕΜΟΥ από την Β.Κορέα-Δεν είναι ταινία αλλά άσκηση με αληθινά πυρά

Υπό το βλέμμα του Κιμ Γιονγκ Ουν-Έστειλε σαφές μήνυμα προς τους «εχθρούς»

Τα τύμπανα του «πολέμου», ενός ψυχροπολεμικού πολέμου που κανείς δεν ξέρει πού θα οδηγήσει, έχουν αρχίσει να χτυπούν εδώ και καιρό μεταξύ της Αμερικής και της Βόρειας Κορέας.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, οι ΗΠΑ έχουν δείξει τα «δόντια» τους στον Κιμ Γιονγκ Ουν, θεωρώντας τον «σημαντικό πρόβλημα» που πρέπει να λυθεί.

Αλλά και ο ηγέτης της Β. Κορέας δεν πάει πίσω, με τις προκλήσεις του να συνεχίζονται αμείωτες.

Αυτή τη φορά, ο Κιμ έστειλε ένα σαφές μήνυμα προς τους «εχθρούς» του.

Κατά την διάρκεια των εορτασμών που έλαβαν χώρα προ ημερών για τα 85 χρόνια από την ίδρυση του στρατού της Βόρειας Κορέας, ο Κιμ Γιονγκ Ουν επιθεώρησε και παρακολούθησε τις  στρατιωτικές ασκήσεις με πραγματικά πυρά.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που έδωσε στο φως της δημοσιότητας το βορειοκορεατικό πρακτορείο Rodong Sinmum, ο Κιμ Γιονγκ Ουν προσπαθεί να κερδίσει τον πόλεμο των εντυπώσεων, «φοβίζοντας» τους αντιπάλους του και δη τις ΗΠΑ, οι οποίες να υπενθυμίσουμε πως στέλνουν δυο από τα πιο «βαριά χαρτιά» του  Αμερικανικού Στόλου στην περιοχή, ενώ ήδη στη Νότια Κορέα βρίσκονται τμήματα του αντιπυραυλικού συστήματος THAAD.

Μάλιστα ο ηγέτης της Β.Κορέας παρακολούθησε από κοντά τις στρατιωτικές ασκήσεις, ενώ έφτασε στο σημείο με ανοιχτή Mercedes και συνοδευόμενος από τους κορυφαίους στρατηγούς του.

Στη συνέχεια, μετά την υποδοχή της ηγεσίας των στρατευμάτων, ο Κιμ Γιονγκ Ουν παρακολούθησε την παρέλαση στην οποία συμμετείχαν στρατιώτες απ’ όλα τα Σώματα, μετά πήρε τα κυάλια του και έδωσε το σύνθημα για να ξεκινήσει η στρατιωτική άσκηση.

Υποβρύχια έκαναν επιθέσεις με τορπίλες σε πολεμικά πλοία του «εχθρού», την ώρα που μαχητικά και βομβαρδιστικά έκαναν χαμηλές πτήσεις πάνω από τη θάλασσα και έριχναν βόμβες στους στόχους. Ο Κιμ Γιονγκ Ουν, σύμφωνα πάντα με το επίσημο πρακτορείο, επαινούσε τους άνδρες των υποβρυχίων και τους πιλότους για την ετοιμότητα και την… ευστοχία τους!

Μάλιστα, περισσότερα από 300 μεγάλου διαμετρήματος αυτοκινούμενα πυροβόλα παρατάχθηκαν στην ακτή και άνοιξαν πυρ συντονισμένα!

«Οι γενναίοι πυροβολητές έπληξαν ικανοποιητικά στους στόχους και οι βολές τους ήταν πολύ σωστές, απέδειξαν τη δύναμη των πυροβόλων μας, δίνοντας μια ανελέητη τιμωρία στις εχθρικές δυνάμεις» δήλωσε ο Κιμ Γιογνκ Ουν, μεταδίδει το Rodong Sinmum.

«Όσο υπάρχει ο ηρωικός Λαϊκός Στρατός, απεριόριστα πιστός στο Κόμμα, η σοσιαλιστική μητέρα πατρίδα είναι απόρθητη και η μέρα της τελικής νίκης θα έρθει», φέρεται να είπε επίσης ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας στέλνοντας σαφές (πιο σαφές δεν γίνεται) μήνυμα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top