KAΡΕ-ΚΑΡΕ η δολοφονία του Κιμ Γιονγκ Ναμ-Η στιγμή που τον ψεκάζουν με δηλητήριο

Μια γυναίκα τον αρπάζει και τον κρατά γερά, ενώ η άλλη του καταφέρνει το τελειτωτικό «χτύπημα»

Το φως της δημοσιότητας, είδε το σοκαριστικό video της δολοφονίας του Κιμ Γιονγκ Ναμ.

Σε αυτό, απεικονίζεται καρέ-καρέ η στιγμή που ο ετεροθαλής αδερφός του Κιμ Γιονγκ Ουν, ακινητοποιείται από δυο γυναίκες στο αεροδρόμιο Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας, και ψεκάζεται με δηλητηριώδη ουσία στο πρόσωπο.

Όπως θα παρατηρήσετε στο video που προέρχεται από την κάμερα ασφαλείας του αεροδρομίου, ο Κιμ Γιονγκ Ναμ φαίνεται να περπατά στο αεροδρόμιο.

Μερικά δευτερόλεπτα αργότερα, μια γυναίκα με λευκό τοπ και τζιν τον αρπάζει και τον κρατά γερά, ενώ μια άλλη τον ψεκάζει στο πρόσωπο με δηλητήριο.

Ο ετεροθαλής αδερφός του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, μετά το μοιραίο ψέκασμα, απευθύνεται στους υπαλλήλους του αεροδρομίου, και τους λέει ότι τον ψέκασαν στο πρόσωπο. Λίγο μετά, καταρρέει σε μια πολυθρόνα του αεροδρομίου και μερικά λέπτα αργότερα αφήνει την τελευταία του πνοή.

Προς το παρόν έχουν συλληφθεί οι δυο γυναίκες της επίθεσης, με την μια εκ των δυο να υποστηρίζει πως δεν είχε ιδέα ότι επρόκειτο για δολοφονική επίθεση, καθώς και ότι πίστευε πως ήταν φάρσα του BBC, για την οποία μάλιστα πληρώθηκε με μόλις μερικά δολάρια!

Παράλληλα, η αστυνομία της Μαλαισίας, έχει συλλάβει ένα 47χρονο άντρα, τον Ρι Γιονγκ Τσολ, ο οποίος κατάγεται από τη Βόρεια Κορέα και έχει σπουδάσει χημεία στην Πιονγκ Γιανγκ. Οι αρχές πιστεύουν ότι συνδέεται με τη δολοφονία του Κιμ Γιονγκ Ναμ ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν είναι το άτομο που δημιούργησε τη δηλητηριώδη ουσία.

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΕΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ:

Την ίδια στιγμή, οι αρχές ανακοίνωσαν ότι αναζητούν τέσσερις ακόμα Βορειοκορεάτες, οι οποίοι διέφυγαν από την χώρα την ημέρα της δολοφονίας.

Τουλάχιστον τρεις από τους ύποπτους Βορειοκορεάτες, που καταζητούνται για τη δολοφονία του Κιμ Γιονγκ Ναμ, του ετεροθαλή αδελφού του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, φέρονται  να πέταξαν από την Τζακάρτα στο Ντουμπάι, το βράδυ της ημέρες που διαπράχθηκε η δολοφονία, σύμφωνα με αξιωματούχο των αρμόδιων υπηρεσιών ελέγχου στην Ινδονησία. Τα ονόματα των τριών υπόπτων έχουν γνωστοποιηθεί, ενώ δεν έχει δημοσιοποιηθεί το όνομα του τέταρτου υπόπτου.

ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΚΡΟΨΙΑΣ

Τα αποτελέσματα της νεκροψίας που έγινε στο πτώμα του Κιμ Γιονγκ Ναμ, του ετεροθαλή αδελφού του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, αναμένεται να δημοσιοποιηθούν μεθαύριο, Τετάρτη, σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις του υπουργού Υγείας της Μαλαισίας.

«Μιλάμε για το χρονικό διάστημα που απαιτείται ώστε να ολοκληρωθεί μία νεκροψία και να δημοσιοποιηθούν τα αποτελέσματά της», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας, Σαμπραμάνιαν Σαθασίβαμ, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με τη δημοσιοποίηση του αναφερόμενου αποτελέσματος.

Αξιωματούχοι από τη Βόρεια Κορέα προσπάθησαν να εμποδίσουν τη διενέργεια της νεκροψίας από τις αρχές της Μαλαισίας, ζητώντας την άμεση μεταφορά της σορού του Κιμ Γιονγκ Ναμ στη Βόρεια Κορέα.



 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top