ΦΩΤΟ ΣΟΚ: Ο αδερφός του Κιμ Γιονγκ Ουν μερικά λεπτά πριν πεθάνει

Καταρρέει σε μια καρέκλα στο αεροδρόμιο μετά τον ψεκασμό του με δηλητηριώδη ουσία

Σε κατασκοπευτικό θρίλερ εξελίσσεται η δολοφονία του ετεροθαλή αδερφού του Κιμ Γιονγκ Ουν, ο οποίος όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr, δηλητηριάστηκε με ουσία που ψέκασε μια γυναίκα στο πρόσωπό του.

Όπως βλέπετε και στις εικόνες που δημοσιεύτηκαν σε μαλαισιανή εφημερίδα κάνοντας το γύρο του κόσμου, ο Κιμ Γιονγκ Ναμ είναι καθισμένος σε μια καρέκλα του αεροδρομίου της Κουάλα Λουμπούρ.

Αυτές, είναι οι τελευταίες τους στιγμές, καθώς τα στιγμιότυπα τραβήχτηκαν μερικά λεπτά πριν πεθάνει.

Ζαλισμένος, νιώθοντας έντονο πόνο και έχοντας καταρρεύσει στην καρέκλα, το μόνο που πρόλαβε να πει στους γιατρούς του αεροδρομίου, ήταν ότι τον ψέκασαν με ένα χημικό.Λίγο μετά, κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο, ο 45χρονος άνδρας κατέληξε.

Την ίδια στιγμή, οι Αρχές ψάχνουν να βρουν τους δολοφόνους του ετεροθαλή αδερφού του ηγέτη της Βόρειας Κορέας.

Εκτός από την γυναίκα «LOL» (όπως αποκαλείται λόγω της μπλούζας που φορούσε την στιγμή του φόνου), η οποία συνελήφθη και κατέθεσε πως… νόμιζε πως συμμετείχε σε φάρσα του BBC και όχι σε δολοφονία, καθώς και ότι πληρώθηκε με λίγα δολάρια, οι Αρχές αναζητούν άλλους τρεις άνδρες από τις κάμερες ασφαλείας, που πιστεύεται ότι είναι πράκτορες της Βόρειας Κορέας. Σε βιντεοσκοπημένο υλικό μάλιστα από τις κάμερες ασφαλείας του αεροδρομίου της Κουάλα Λουμπούρ που η Μαλαισιανή αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα, φαίνονται οι άντρες να παρακολουθούν σε απόσταση 50 μέτρων τη στιγμή που ψέκασαν στον Κιμ Γιονγκ Ναμ τη δηλητηριώδη ουσία. Τρεις από αυτούς αναζητούνται ακόμα.

Να αναφέρουμε, πως συνολικά για την υπόθεση, έχουν γίνει τρεις συλλήψεις.Εκτός από τις 2 γυναίκες που συμμετείχαν στην επίθεση, ο τελευταίος συλληφθείς φέρει βορειοκορεάτικο διαβατήριο, είναι 46 ετών και ονομάζεται Ρι Γιονγκ Τσολ.

Τέλος, να σημειώσουμε πάντως, πως ο αποξενωμένος αδερφός του Κιμ Γιονγκ Ουν, θεωρούνταν κάποτε ότι θα είναι ο επόμενος ηγέτης της Βόρειας Κορεάς, ωστόσο εξορίστηκε λόγω της μεγάλης του αγάπης για τη Δύση. Μέχρι στιγμής πάντως, πολλοί είναι εκείνοι που βλέπουν δάκτυλο της Πιονγκγιανγκ πίσω από τη δολοφονία του, ενώ σύμφωνα με τα ξένα Μέσα, αν και παραμένει άγνωστος ο λόγος της δολοφονίας, κυκλοφορούν φήμες ότι σκόπευε να δημιουργήσει κυβέρνηση στην εξορία.

Σύμφωνα με μία άλλη θεωρία, ο Κιμ Γιονγκ Ναμ που ήταν γνωστός για την ανέμελη ζωή του και την αγάπη του για τον τζόγο, δολοφονήθηκε από μαφιόζους καθώς είχε δημιουργήσει πολλά χρέη. Παρόλα αυτά, οι αρχές της Μαλαισίας θεωρούν ότι πίσω από τη δολοφονία κρύβονται Βορειοκορεάτες πράκτορες.



 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top