Η δολοφόνος του αδερφού του Κιμ Γιονγκ Ουν νόμιζε πως ήταν φάρσα και πήρε λίγα δολάρια!

Η ανατρεπτική της ομολογία-Ισχυρίζεται πως τον ψέκασε με υγρό που πίστευε πως είναι νερό

Η δολοφόνος του Κιμ Γιονγκ Ναμ νόμιζε πως ήταν φάρσα

Λίγες μόλις ημέρες μετά την δολοφονία του ετεροθαλή αδερφού του Κιμ Γιονγκ Ουν, και την σύλληψη της γυναίκας από την Ινδονησία με το μεγάλο χαμόγελο και την μπλούζα που έγραφε πάνω LOL, νέες πληροφορίες που ανατρέπουν τα πάντα ή απλά μας ρίχνουν στάχτη στα μάτια, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ο ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΣ ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΝΑΜ

Συγκεκριμένα, η φερόμενη ως δολοφόνος του Κιμ Γιονγκ Ναμ, έκανε μια ανατρεπτική ομολογία, λέγοντας πως…δεν είχε ιδέα περί τίνος πρόκειται, καθώς πίστευε ότι συμμετείχε σε γυρίσματα του BBC για τηλεοπτική φάρσα και μάλιστα πληρώθηκε ελάχιστα γι΄αυτό!

Όπως μετέδωσε το ίδιο το BBC, ο αρχηγός της αστυνομίας της Ινδονησίας, δήλωσε πως μία από τις γυναίκες, που ονομάζεται Siti Aisyah, υποστήριξε ότι πληρώθηκε για να έναν ρόλο που η ίδια πίστευε πως είναι φάρσα. Η αστυνομία πιστεύει ότι μια δηλητηριώδης ουσία ψεκάστηκε στο πρόσωπο του Κιμ Γιονγκ-Ναμ ενώ ο επικεφαλής της αστυνομίας  δήλωσε ότι οι δύο γυναίκες είχαν ήδη εκτελέσει τη φάρσα και σε άλλους άντρες. Οι δύο γυναίκες πλησίαζαν το θύμα και το έπειθαν να κλείσει τα μάτια του ενώ στη συνέχεια ψέκαζαν τον ανυποψίαστο με νερό.

Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι γυναίκες πληρώθηκαν μόνο λίγα δολάρια και στον τελευταίο τους στόχο που ήταν ο ετεροθαλής αδελφός του βορειοκορεάτη ηγέτη, το σπρέι περιείχε θανατηφόρες ουσίες. Οι δύο γυναίκες φυσικά δεν γνώριζαν πως η «φάρσα» ήταν μια απόπειρα δολοφονίας που θα ήταν επιτυχής. Σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης, η δολοφονική επίθεση κράτησε μόλις πέντε δευτερόλεπτα!

Μάλιστα το θρίλερ για γερά νεύρα δεν τελειώνει εδώ, καθώς η Βόρεια Κορέα, ανακοίνωσε πως θα απορρίψει κατηγορηματικά τα αποτελέσματα της νεκροψίας που θα γίνουν στη Μαλαισία στις αρχές της εβδομάδας, ζητώντας να της παραδοθεί αμέσως η σορός του ετεροθαλή αδερφού του Κιμ Γιονγκ Ουν.

Ο ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top