ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Γονείς και η 12χρονη κόρη τους ΠΝΙΓΗΚΑΝ από τα ίδια τους τα ρούχα

Έπεσε η στοίβα πάνω τους ενώ κοιμόντουσαν

 Γονείς κι η 12χρονη κόρη τους ΠΝΙΓΗΚΑΝ από τα ρούχα τους

Βασανιστικό θάνατο βρήκε ένα ζευγάρι και η 12χρονη κόρη τους στο Αλικάντε της Ισπανίας, όταν μια στοίβα ρούχων που ζύγιζε εκατοντάδες κιλά έπεσε πάνω τους ενώ κοιμόντουσαν.

Η άλλη κόρη του ζευγαριού που κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο, ξύπνησε και έντρομη είδε ότι το δάπεδο του σπιτιού είχε καταρρεύσει από το βάρος των ρούχων, ενώ ψάχνοντας ανάμεσα στην τεράστια στοίβα βρήκε το χέρι της αδελφής της.

Αμέσως κάλεσε την αστυνομία, ενώ στο σημείο έφτασε και η πυροσβεστική ώστε να μπορέσουν να απομακρύνουν τον όγκο των ρούχων.

Οι αρχές πιστεύουν ότι το ζευγάρι και η κόρη του είτε συνεθλίβησαν από τον μπόγο των ρούχων, είτε πέθαναν από ασφυξία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι έπασχε από το «Σύνδρομο του Διογένη», που προκαλεί σε όσους πάσχουν από αυτό να συσσωρεύουν με ψυχαναγκαστικό τρόπο κάθε είδος ρούχου.

Ήταν τόσα πολλά τα ρούχα που είχαν μαζέψει που γείτονες δήλωσαν ότι από το πίσω μέρος του σπιτιού τους δεν μπορούσε κανείς να δει το μπαλκόνι του σπιτιού τους.

Το διαμέρισμα, όπου έμεναν ήταν μικρότερο από 60 τ.μ. και ο όγκος των ρούχων που είχε συγκεντρώσει η οικογένεια δημιούργησε ζημιές σε όλη την πολυκατοικία.

Πιστεύεται πάντως ότι κανείς, ούτε και η μεγαλύτερη κόρη άκουσαν την πτώση των ρούχων, ενώ οι αρχές διενεργούν έρευνα για να διαπιστώσουν αν ο θάνατος γονιών και κόρης οφείλεται σε ασφυξία

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top